| Etusivu | Foorumi | Galleria | Bimmerparty |  

Go Back   BTCF Forum > Yleinen autoilu- ja tekniikkakeskustelu > Tekniikka > Moottorit, voimansiirto

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 14-02-2019, 11:34   #1
Benighted
BTCF Member
 
Join Date: Jan 2015
Location: Klaukkala
Posts: 275
ZF 5HP19 output speed sensor -ongelmia

Potilaalla ongelmana, että laatikon speed sensori ilmeisesti prakailee ja tästä johtuen (jos joku tämän voi vahvistaa, niin tarjoan kaljat tai kahvit tai mitä nyt saakaan olla) laatikko jatkuvasti tilassa, jossa speediä ei lueta sensorilta, vaan ilmeisesti suoraan ABS-yksiköltä. Kaikki feedbacki on tervetullutta, ennen kuin alan tilailemaan korjauksia.

INPAKOODI laatikolta

Olen yrittänyt selvitellä ongelmaa, kun tosiaan koodi on päällä jatkuvasti ja laatikko kuitenkin toimii tällöin "normaalisti". Ykkönen vähän töksähtää kun tiputtaa kakkoselta, samoin fillareiden sutiessa laatikko empii pykälää ja saattaa vedättää liian pitkään pienellä vaihteella.

Tässä vaiheessa homma meni kuitenkin kummalliseksi: jos vikakoodin nollaa paikalla ollessaan, laatikko ei vaihda ykköseltä isommalle. Sporttimanuaalilla saat isomman pykälän silmään - saattaa tässä vaiheessa yrittää heittää takaisin ykköselle tai mahdollisesti saat kolmosen silmään. Tällöin koodi pomppaa takaisin ja ajaminen D:llä onnistuu normaalisti. Jos nollaat koodin esim. valoissa, ei vaihda ykköstä.

Lisätutkailuja tehtyäni huomasin, että output speed sensor -arvo näyttää nollaa, jos vikakoodi on POISSA. Kun koodi tulee päälle, alkaa arvo päivittyä. Tästä siis päätelmänä (ja tuosta ym. koodista), että laatikko ei saa speed sensorilta arvoa ja ei siksi vaihda isompaa. Ja kun loota huomaa, että homma ei toimi, niin pyörimisnopeutta otetaan sitten takapyöriltä. Tätä tukisi kerran katsastuksessa näkynyt vikakoodi P0720 Toimintahäiriö - käyttöpyörintänopeustunnistin JA INPAn kertoma "Ersatzfunktion aktiv", eli joku vaihtoehtoinen toiminto käytössä.

Loota on rempattu Recrolla full rebuildina n. kaksi vuotta sitten pakkirummun levittyä, silloin on testattu sensorit ja solenoidit. Mekaanista vikaa tuskin siis on, vaan homma on sähköissä.

Olisiko kellään vastaavasta kokemusta ja/tai tietämystä? Powermaticille tätä olisin viemässä output speed sensorin vaihtoon, mutta tokihan tässä vaiheessa olisi mukava saada hommalle varmistus että auto tulee kuntoon.
__________________
E39 530i Touring 2001
Ex. E61 530dA Edition Sport 2009
Benighted is offline   Reply With Quote
Old 21-02-2019, 11:57   #2
Benighted
BTCF Member
 
Join Date: Jan 2015
Location: Klaukkala
Posts: 275
Noh tulipa vaihatettua sensori ja vika pysyy. Liekö TCU:ssa vika. Mitenkähän tätä lähtisi tutkimaan - mitään hajuja?
__________________
E39 530i Touring 2001
Ex. E61 530dA Edition Sport 2009
Benighted is offline   Reply With Quote
Old 21-02-2019, 14:01   #3
HTK12
BTCF Member
 
Join Date: Jul 2011
Location: Joensuu
Posts: 8,940
Mittasithan jo ennen anturin vaihtoa, että johdotus ehjä?
__________________
e39 540iA E85

Vikakoodit, live-datat, koodaukset, karttapäivitykset, ohjelmistopäivitykset E ja F sarjaan.
Etänä koodaukset F-sarjaan.
Retrofit ym. koodaukset (BMW)
Joensuu ja lähialueet, yhteyttä priivalla
INPA, NCS, WinKFP, ISTA, E-sys jne. asennuksia etänä Ultraviewerillä. Myös K+DCAN & ENET kaapelit
Myydään: Diagnostiikkaläppäri BMW:lle
HTK12 is offline   Reply With Quote
Old 21-02-2019, 15:35   #4
Benighted
BTCF Member
 
Join Date: Jan 2015
Location: Klaukkala
Posts: 275
Quote:
Originally Posted by HTK12 View Post
Mittasithan jo ennen anturin vaihtoa, että johdotus ehjä?
Pakko myöntää, että ei tullut mitattua - seuraavaksi tämä operaatio edessä. Perse edellä puuhun niin sanotusti meni, mutta ei tuohon sensorin vaihtoon muutamaa satasta enempää mennyt onneksi. Aika kauan tuon asian varmisteluun tuli käytettyä, mutta en ymmärtänyt ottaa huomioon tuota laatikolta boksille menevää yhteyttä, että vika voisi olla siinäkin.

Seuraavaksi tosiaan katsellaan foorumilaisen avustuksella, että tonne ohjausboksiin tulee signaalit oikein ja yritetään sitä kautta arvailla, onko vika boksissa vai johdotuksissa.

Laatikon päässä kaikki kunnossa ja mekaanisesti loota ok.
__________________
E39 530i Touring 2001
Ex. E61 530dA Edition Sport 2009
Benighted is offline   Reply With Quote
Old 24-02-2019, 10:16   #5
Benighted
BTCF Member
 
Join Date: Jan 2015
Location: Klaukkala
Posts: 275
Vaihtoboksilla testattu, vika säilyy, johdotuksessa lienee vikaa. Ei kylläkään saatu ihan täyttä varmuutta tähän mittaamalla, mutta eipä tässä oikein muita vaihtoehtoja enää jää.
__________________
E39 530i Touring 2001
Ex. E61 530dA Edition Sport 2009
Benighted is offline   Reply With Quote
Old 05-06-2019, 19:09   #6
Benighted
BTCF Member
 
Join Date: Jan 2015
Location: Klaukkala
Posts: 275
Tännekin päivitys, eli johto oli poikki liittimen juuresta ja saatiin korjattua työntällä pinni ulos ja juottamalla vähän lisää johtoa. Taas futaa!

Kulutus tippui pikkuisen ja laatikko luistaa vähemmän. Mitään oikeasti radikaalia muutosta ei kuitenkaan ollut, eli vikatilassakin tuo kyllä pelasi varsin näyisti.
__________________
E39 530i Touring 2001
Ex. E61 530dA Edition Sport 2009
Benighted is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
E60/61 kysymyksiä ja vastauksia IX T3 2004 - 2009 (E60, E61) 1002 18-11-2018 00:17
E65 730da -05 VIKAA!(ei pitkiin aikoihin) heiskate 2002 - 2008 (E65, E66) 258 05-02-2016 18:28
Virallinen vikakoodi topick (vikakoodikyselyt tänne!) Thuppu Tekniikka 1900 31-10-2013 13:35


All times are GMT +3. The time now is 09:15.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.