| Etusivu | Foorumi | Galleria | Bimmerparty |  

Go Back   BTCF Forum > Mallisarjakohtainen keskustelu > 5-sarja > 1996 - 2003 (E39)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 26-11-2015, 15:49   #1
desmodromic
Bimmer Fanatic
 
desmodromic's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: Imatra
Posts: 239
E39 radio pimenee

Elikkäs kaverin 02 520i tekee tämmöstä...

Käynnistettäessä radio ja kaikki muu pelaa hienosti. Jonkun matkaa ajettuna radio menee pimeäksi, ääni kuuluu mutta mikään nappi ei pelaa. Vähän aikaa tästä radio menee mykäksi. Samalla mittaristosta vilkut valot pimenee.

Vikakoodeja ei tule.

Analyysiä?
__________________
Vikakoodin lukua etelä-karjalassa. privalla tavoittaa parhaiten.
desmodromic is offline   Reply With Quote
Old 30-11-2015, 12:46   #2
ahistaa
Newbiemmer
 
Join Date: Feb 2011
Location: suomi
Posts: 27
Pershana mulla aivan sama vika ilmeni eilen. oma 2001 525d mutta juurikin samat häiriöt välillä mankan napit ja näyttö toimii muutaman sekunnin ja sitten taas lakkaavat toimimasta.

Epäilen itse kosteus/maadoitus häikkää mutta en ole vielä alkanut paikallistamaan vikaa ja suihkimaan kontaktispraytä joka puolelle.

Onko vika virtalukon pohjassa?
Korimoduulissa?
Sulakkeissa?
Vai jossain aivan muualla??

Kaikki tieto olisi tervetullutta
ahistaa is offline   Reply With Quote
Old 30-11-2015, 13:13   #3
buksin-1
Bimmer Enthusiast
 
buksin-1's Avatar
 
Join Date: Dec 2003
Location: Keski-Pohjanmaa
Posts: 4,562
Radio korjaukseen.
__________________
Vikaluku/koodaus/ohjelmointi/Uusimmat navikartat
Laitekorjaus ja -asennus -> MK3, MK4, BM24, BM54, MID, LOGIC 7 sekä CIC/NBT, navinäytöt ja vahvistimet.
SISUSTAT modaukset
buksin-1 is offline   Reply With Quote
Old 30-11-2015, 15:08   #4
ahistaa
Newbiemmer
 
Join Date: Feb 2011
Location: suomi
Posts: 27
Vaikuttaako mankka myös mittariston merkkivaloihin (vilkut pitkät sumarit)??
ahistaa is offline   Reply With Quote
Old 02-12-2015, 16:33   #5
ahistaa
Newbiemmer
 
Join Date: Feb 2011
Location: suomi
Posts: 27
Lightbulb

Jo tuli vika kuntoon. Kokeilin ensimmäisenä uutta radiota = ei auttanut
Kokeilin uutta virtalukonpohjaa = ei auttanut
Kokeilin uutta korimoduulia = ei auttanut
Suihkutin pullollisen kontaktispraytä paikoihin joissa on jotain sähköön liittyvää = ei auttanut

Tässä vaiheessa alkoi jo vituttaa aikas rankasti ja mietin että mikä perhanan hiiri nyt jonnekkin sähkörasiaan on pesiytynyt.

Sitten tuli mieleen että räpläsin takavalojani viikko takaperin. Katsoin tarkemmin mitä kuskin puolelta mahtaa löytyä ja huomasin että edellisessä elämässä käytetyn anteeninvahvistimen ylimääräiseksi jääneet johdot olivat tippuneet luukun pohjalle mikä oli hyvin kostea jatkuvista sateista ja lämpötilojen vaihdoksista. toinen pohjalla olevista liittimistä oli selkeästi hapettunut jolloin otin sivuleikkurit käteen nips ja naps vähän teippiä ja kaikki toimii.

Eli kosteusvikaa ylimääräisissä väyläjohdoissa.
ahistaa is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Uusia alkuperäisiä bmw-listoja moneen korimalliin Discohai Myydään BMW purkuautot / Tallin tyhjennys 58 29-01-2018 18:08
E39 - Radio kuuluu huonosti HKM Viihdelaitteet 21 22-10-2008 23:05


All times are GMT +3. The time now is 06:41.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.