| Etusivu | Foorumi | Galleria | Bimmerparty |  

Go Back   BTCF Forum > Mallisarjakohtainen keskustelu > 3- ja 4-sarja > 2012 - 2018 (F3x, F8x)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 31-12-2018, 06:59   #11
rami
Bimmer Fanatic
 
rami's Avatar
 
Join Date: Dec 2002
Location: Raahe
Posts: 707
Pitäisi yhteen vanne settiin nyt laitella nuo anturit ja autona f36 2014 2.0i.. siis onko nämä niitä? Onko tuossa mustassa lätyssä elektroniikkaa?


Ja tämä on vain"korjaussarja"jolla ei viel sinänsä tee viel yhtään mitään?

Kallista hommaa siis, mutta voiko tuon hienouden poistaa ohjelmoinnilla ja niin että rengashälyt perustuisivat vain pyörintä nopeuteen?
__________________
bmw kuskit nyt vain ovat vähän parempia ihmisiä...

Last edited by rami; 31-12-2018 at 08:27.
rami is offline   Reply With Quote
Old 31-12-2018, 12:19   #12
S.P.R
Bimmer Enthusiast
 
Join Date: Jan 2003
Location: Oulu area
Posts: 999
Quote:
Pitäisi yhteen vanne settiin nyt laitella nuo anturit ja
Kallista hommaa siis, mutta voiko tuon hienouden poistaa ohjelmoinnilla ja niin että rengashälyt perustuisivat vain pyörintä nopeuteen?
Kyllä pitäisi koodaus onnistua. Käy vaikka Vesalalla Limingassa
S.P.R is offline   Reply With Quote
Old 31-12-2018, 12:35   #13
rami
Bimmer Fanatic
 
rami's Avatar
 
Join Date: Dec 2002
Location: Raahe
Posts: 707
👍👍kiitos vinkistä.
__________________
bmw kuskit nyt vain ovat vähän parempia ihmisiä...
rami is offline   Reply With Quote
Old 31-12-2018, 15:12   #14
Jassooo
Newbiemmer
 
Join Date: Nov 2017
Location: Suomi
Posts: 27
Quote:
Originally Posted by rami View Post
Pitäisi yhteen vanne settiin nyt laitella nuo anturit ja autona f36 2014 2.0i.. siis onko nämä niitä? Onko tuossa mustassa lätyssä elektroniikkaa?


Ja tämä on vain"korjaussarja"jolla ei viel sinänsä tee viel yhtään mitään?

Kallista hommaa siis, mutta voiko tuon hienouden poistaa ohjelmoinnilla ja niin että rengashälyt perustuisivat vain pyörintä nopeuteen?
Tuo musta lätty on just se anturi ja lähetys yksikkö, tuo korjaussarja on vain venttiiliosa mihin anturi ruuvataan kiinni.
Jassooo is offline   Reply With Quote
Old 05-01-2019, 15:53   #15
arben
Bimmer Fanatic
 
arben's Avatar
 
Join Date: Aug 2011
Location: suomi
Posts: 861
Ei nyt varmaan useesti näin käy mutta..monen tekijän summa.

Oem anturit irti>ajo kotiin ilman antureita>anturit uusiin vanteisiin>kalibrointi seuraavana aamuna>vasen etu 0,4bar>mittari kiinni,renkaassa 2,5bar..

Hetken ihmettelyä ja muutama kalibrointi ja aina sama lopputulos..

vasen takapyörä olikin tyhjä,tiedä miksi se näytti idriveen paineita ihan ristiin..

Last edited by arben; 05-01-2019 at 18:36.
arben is offline   Reply With Quote
Old 05-01-2019, 20:19   #16
Furior
Bimmer Rookie
 
Join Date: Sep 2012
Location: Laukaa
Posts: 169
Tarviiko noita uusia antureita parittaa/koodailla jotenkin vai riittääkö vain vanteeseen asennus ja tunnistaa automaattisesti? Pitäisi talvivanteisiin lisätä anturit.
__________________
-14 F34 320d GT xDrive M-Sport
ex: -05 E46 320d Touring Edition 33
ex: -05 E87 120d
Furior is offline   Reply With Quote
Old 05-01-2019, 20:29   #17
zener
BTCF Member
 
zener's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: Oulu
Posts: 12,854
Quote:
Originally Posted by Furior View Post
Tarviiko noita uusia antureita parittaa/koodailla jotenkin vai riittääkö vain vanteeseen asennus ja tunnistaa automaattisesti? Pitäisi talvivanteisiin lisätä anturit.
Oikea anturi kun on, niin riittää pelkkä resetointi idriven kautta.
__________________
E65 730dA '04
E38 728iA '96
zener is online now   Reply With Quote
Old 21-01-2020, 22:51   #18
Llinded
Newbiemmer
 
Join Date: Jan 2020
Location: Porvoo
Posts: 2
Ketään PK seudulla joka voisi koodailla TPMS pois käytöstä?
__________________
-16 F31 LCI
Llinded is offline   Reply With Quote
Old 22-01-2020, 00:12   #19
HTK12
BTCF Member
 
Join Date: Jul 2011
Location: Joensuu
Posts: 7,990
Quote:
Originally Posted by Llinded View Post
Ketään PK seudulla joka voisi koodailla TPMS pois käytöstä?
Kannattaa kysäistä tuolta oman alueen topikista: https://www.btcf.fi/forum/showthread...=388013&page=5
__________________
e39 540iA E85

Vikakoodit, live-datat, koodaukset, karttapäivitykset, ohjelmistopäivitykset E ja F sarjaan.
Etänä koodaukset F-sarjaan.
Retrofit ym. koodaukset (BMW)
Joensuu ja lähialueet, yhteyttä priivalla
INPA, NCS, WinKFP, ISTA, E-sys jne. asennuksia etänä Ultraviewerillä. Myös K+DCAN & ENET kaapelit
Myydään: Diagnostiikkaläppäri BMW:lle
HTK12 is offline   Reply With Quote
Old 22-01-2020, 01:11   #20
Silmaauki
BTCF Member
 
Silmaauki's Avatar
 
Join Date: Jan 2015
Location: Turku
Posts: 244
Kävin juuri omasta E93:sta koodaamassa tuon pois (tilalle se "normaali" abs-mittaus). Ainakin tämän mun E93:n osalta koodauksen lisäksi piti saada se RDC-purkki irti virroista. Se taas tarkoitti takapenkin purkamista, jotta pääsi käsiksi siihen purkkiin, eikä se ollut kylmiltään ihan helppo homma.

Ehkä F-sarjalaisissakin joutuu irrottelemaan jotain purkkeja väylästä, mutta voi olla että sulakkeiden irrotus riittää. Jos joutuu purkkeja irrottamaan, niin kannattaa varautua siihen että jotain joutuu irrottelemaan ja selvittämään miten se onnistuu.
__________________
E93 335i - Aarre
Silmaauki is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +3. The time now is 13:51.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.