| Etusivu | Foorumi | Galleria | Bimmerparty |  

Go Back   BTCF Forum > Yleinen autoilu- ja tekniikkakeskustelu > Tekniikka > Moottorit, voimansiirto

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 29-11-2016, 23:43   #1
Roisto
BTCF Member
 
Roisto's Avatar
 
Join Date: Nov 2010
Location: Kajaani
Posts: 1,981
M60/M62 kysymyksiä ja vastauksia III

Jatketaan vastailuja.

Edellinen threadi täällä
__________________
E34 & E39
Roisto is offline   Reply With Quote
Old 02-12-2016, 03:43   #2
sLedge
Bimmer Rookie
 
sLedge's Avatar
 
Join Date: Apr 2010
Location: Espoo
Posts: 104
Voisko tuo starttiongelma johtua huonosta akusta? Itellä kävi ainaki että täysin varottamatta lämpimässä hallissa tunnissa akku kaput. Startatessa naksutti vaan. Jos ei jaksa heittää ratasta vauhtipyörälle, niin syynä voi olla voitelun puute ja lika.
__________________
E39 540iA -96 Montrealblau / E34 535i -89 Royalblau
Ex E39 540i -97

Last edited by sLedge; 02-12-2016 at 03:50.
sLedge is offline   Reply With Quote
Old 02-12-2016, 12:45   #3
Bemu Z3
Bimmer Rookie
 
Bemu Z3's Avatar
 
Join Date: Nov 2016
Location: Lahti
Posts: 72
M62 käynnistys ongelma.
Ajattelin kysyä tälltä apua tällaiseen ongelmaan. Googlaamalla ei vaan löydy

Pojalla on 1997 E39 540 eli tällä pikku kasikoneella M62-B44. Osti sen syksyllä ja myyjä sanoi että ketju on koneeseen juuri vaihdettu. Kaikki on pelannut virheettä. Perjantaina ja lauantai välisenä yönä kun pojat oli ajelemassa syttyi Aibac valo. Se ei nyt varmaan liity vikaan, joka on seuraava.

Pojat tankkasi Bemua ja sen jälkeen se ei käynnistynyt. Piti startatessa outoa ääntä. Sunnuntaina hinurilla Korjaamon pihaan ja saatiin Bemu heti lämpimään. Tänään korjaaja soitti aamupäivällä pojalle, että Bemu käynnistyi ihan normaalisti

Ei saanut konehuoneessa pistokkeesta mitään tietoa ulos.

Poika ajoi bemun firman talliin, kun huomenna tulee joku Lahtelainen bemarien asiantuntija tutkimaan läppärillä jossa on vaan bemun ja minin ohjelmat sydeemillä, että näkyisi vikaa.

Onneksi ajoi talliin koska heti talliin ajettuna kokeili niin ei käynnistynyt, piti taas sitä outoa ääntä kun starttasi. Kun ajoi Korjaamolta talliin niin toimi aivan normaalisti.

Voisiko tällä olla syy yhteys. Pojat hitsasivat Pakaria perjantaina päivällä ehkä minuutin verran. Oli yx kiinnike poikki. Eivätkä irroittaneet akun - kaapelia. Pakarihan on kumien varassa mutta koneen päästä saa maata. Hitsauksen jälkeen ei mitään ongelmia autossa. Tuo vika, että ei lähtenyt käyntiin tuli siis myöhemmin yöllä. Jos läppärillä ei löydy mitään, niin mitä ihmettä tossa lähtee uusimaan. Nokka akselin tunnistin tai ( missähän se on tossa 8 koneessa ) ei muuten taida olla tuo 1997 vielä vanos kone ? Polttoaine pumppu, rele...

Se tuli vielä mieleeni, että lämpötilan mittari seilaa edestakaisin, oli kone sitten kylmä tai lämmin. Voiko viallinen anturi aiheuttaa tähän käyntiinlähtö häiriön.

Kiitos jo etukäteen jos jollain aavistus / tieto.
Bemu Z3 is offline   Reply With Quote
Old 02-12-2016, 12:50   #4
sonkko123
BTCF Member
 
sonkko123's Avatar
 
Join Date: Aug 2012
Location: Kuopio
Posts: 1,126
Quote:
Originally Posted by Bemu Z3 View Post
M62 käynnistys ongelma.
Ajattelin kysyä tälltä apua tällaiseen ongelmaan. Googlaamalla ei vaan löydy

Pojalla on 1997 E39 540 eli tällä pikku kasikoneella M62-B44. Osti sen syksyllä ja myyjä sanoi että ketju on koneeseen juuri vaihdettu. Kaikki on pelannut virheettä. Perjantaina ja lauantai välisenä yönä kun pojat oli ajelemassa syttyi Aibac valo. Se ei nyt varmaan liity vikaan, joka on seuraava.

Pojat tankkasi Bemua ja sen jälkeen se ei käynnistynyt. Piti startatessa outoa ääntä. Sunnuntaina hinurilla Korjaamon pihaan ja saatiin Bemu heti lämpimään. Tänään korjaaja soitti aamupäivällä pojalle, että Bemu käynnistyi ihan normaalisti

Ei saanut konehuoneessa pistokkeesta mitään tietoa ulos.

Poika ajoi bemun firman talliin, kun huomenna tulee joku Lahtelainen bemarien asiantuntija tutkimaan läppärillä jossa on vaan bemun ja minin ohjelmat sydeemillä, että näkyisi vikaa.

Onneksi ajoi talliin koska heti talliin ajettuna kokeili niin ei käynnistynyt, piti taas sitä outoa ääntä kun starttasi. Kun ajoi Korjaamolta talliin niin toimi aivan normaalisti.

Voisiko tällä olla syy yhteys. Pojat hitsasivat Pakaria perjantaina päivällä ehkä minuutin verran. Oli yx kiinnike poikki. Eivätkä irroittaneet akun - kaapelia. Pakarihan on kumien varassa mutta koneen päästä saa maata. Hitsauksen jälkeen ei mitään ongelmia autossa. Tuo vika, että ei lähtenyt käyntiin tuli siis myöhemmin yöllä. Jos läppärillä ei löydy mitään, niin mitä ihmettä tossa lähtee uusimaan. Nokka akselin tunnistin tai ( missähän se on tossa 8 koneessa ) ei muuten taida olla tuo 1997 vielä vanos kone ? Polttoaine pumppu, rele...

Se tuli vielä mieleeni, että lämpötilan mittari seilaa edestakaisin, oli kone sitten kylmä tai lämmin. Voiko viallinen anturi aiheuttaa tähän käyntiinlähtö häiriön.

Kiitos jo etukäteen jos jollain aavistus / tieto.
Kannattanee lähteä niistä vikakoodeista ensimmäisenä, jos auto ei lähde käyntiin, starttaako se siis mutta ei lähde? vai jättääkö kokonaan starttaamatta?

Jos jättää starttaamatta voi vika olla huonossa akkukaapelin kiinnityksessä? ews?
Vaihtoehtoja on monia, lähde liikkeelle vikakoodin luvusta ja pistä tänne näkymään mitä tuli koodiksi, täällä varmasti osataan auttaa
sonkko123 is offline   Reply With Quote
Old 02-12-2016, 12:52   #5
Bemu Z3
Bimmer Rookie
 
Bemu Z3's Avatar
 
Join Date: Nov 2016
Location: Lahti
Posts: 72
Nyt täytyy koputtaa päätä. Kop, Kop... VIKA LÖYTYI
Lämpötilan anturin, kun vaihtoi, niin Bemu käynnistyy normaalisti. Mittari ei seilaa, näyttää normaalisti lämmön. Kokeiltiin about 20 kertaa. Käyntiin ja sammutettiin. TOIMII...

Oisiko tuossa joku esto. Jos haistelee, että kone liian kuuma, kun anturi paskana, niin ei käynnisty. Muuta selitystä en keksi.


Ja läppärillä, kun katsottiin vikakoodit, niin antoi vaan tiedon viallisesta lämpötila anturista.

Last edited by Bemu Z3; 02-12-2016 at 15:45.
Bemu Z3 is offline   Reply With Quote
Old 02-12-2016, 12:54   #6
Bemu Z3
Bimmer Rookie
 
Bemu Z3's Avatar
 
Join Date: Nov 2016
Location: Lahti
Posts: 72
Oltiin jo uusimassa bensapumppua, mutta todettiin sen toimivan. Eli näillä näkymin viallinen lämpötilaanturi sotki jotain ja ei lähtenyt kuumana enää käyntiin. Nyt lähtee...
Bemu Z3 is offline   Reply With Quote
Old 02-12-2016, 12:56   #7
jaskap
Bimmer Rookie
 
jaskap's Avatar
 
Join Date: Aug 2010
Location: Finland Rovaniemi
Posts: 166
Veikkaan akkukaapelien liitoksia, kaapelin räjähdyspanosta tai vaan huonoa akkua. Abs vikavalokin voi selittyä virran puutteesta.
Kasi tarvii oikeasti jämäkästi virtaa käynnistykseen. Jos kaapeli lähtee irti, auto sammuu.

Ja hitsatessa akkukaapelit irti.

Lämpöanturin en usko olevan syy outoon ääneen ja käynnistymättömyyteen, varsinkaan mittarin anturin.
__________________
Oon vissiin Originaaliorava (Lähde: http://hikipedia.info/wiki/BMW)


e39 540i - 98 touring käyttöpeli
e32 750 iA -88 harrastelaite täysmoottorilla


Vitriinissä (koska BMW on kaunis auto)
e32 735 1/18
e34 M5 1/18
e24 635 Csi 1/18
e9 3.0 CSi 1/18
e31 850 Csi 1/18


ex: e34 525 iA -88
ex: e21 316 -78 joskus silloin 88-95 (eka auto) . Metallivihreä unelma.




Last edited by jaskap; 02-12-2016 at 13:03.
jaskap is offline   Reply With Quote
Old 02-12-2016, 12:58   #8
Bemu Z3
Bimmer Rookie
 
Bemu Z3's Avatar
 
Join Date: Nov 2016
Location: Lahti
Posts: 72
Googlea tullut selailtua tuon takia jonkin verran. Koneen takana oleva kalvo ( Separaattorin kalvo ) on saanut öljyä. Kun öljytikun ottaa pois niin kuuluu, kuin perunat kiehuisi koneessa. Ei vielä vihellä. Eli se kalvo sydeemi seuraavaksi vaihtoon

https://www.youtube.com/watch?v=kKNeN8tR3wM


.

Last edited by Bemu Z3; 02-12-2016 at 13:15.
Bemu Z3 is offline   Reply With Quote
Old 02-12-2016, 12:58   #9
Bemu Z3
Bimmer Rookie
 
Bemu Z3's Avatar
 
Join Date: Nov 2016
Location: Lahti
Posts: 72
Quote:
Originally Posted by jaskap View Post
Veikkaan akkukaapelien liitoksia, kaapelin räjähdyspanosta tai vaan huonoa akkua. Abs vikavalokin voi selittyä virran puutteesta.
Kasi tarvii oikeasti jämäkästi virtaa käynnistykseen.

Ja hitsatessa akkukaapelit irti.
Syy löytyi jo. Lue postaus nro 5
Bemu Z3 is offline   Reply With Quote
Old 02-12-2016, 15:56   #10
Bemu Z3
Bimmer Rookie
 
Bemu Z3's Avatar
 
Join Date: Nov 2016
Location: Lahti
Posts: 72
Quote:
Originally Posted by jaskap View Post
Lämpöanturin en usko olevan syy outoon ääneen ja käynnistymättömyyteen, varsinkaan mittarin anturin.
Tuosta oudosta äänestä vielä. Ääni kuulosti pojan korvaan oudolta, kun starttasi ja loppuvaiheessa, kun lopettaa yrittämisen kun huomaa ettei käynnisty, niin vauhtipyörä piti metallisen kilahduksen ( kaikuva ääni ), kun startin ratas lähti kehältä pois. Bemu siis tomaatti ja vauhtipyörä erilainen kun manuaalissa.

Itse kun sen kuulin, niin tiesin mistä se tulee ja selitin pojalle. Omat V8 koneet ei tuollaista ääntä pidä, mutta vauhtipyörät onkin JÄMERÄMPÄÄ TEKOA mun Malibussa esim. Tässä varsin ohutta rautaa mikä teki sen kilahduksen ja kaikuvan äänen.

Aina oppii... Ja Bemu on pelannut hyvin nyt. Kop, kop... aivan normaalisti anturin vaihdon jälkeen.
Bemu Z3 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
E90/E91/E92 Kysymyksiä ja vastauksia III RQQP3 2006 - 2011 (E9x) 1136 26-03-2015 14:03
E34 kysymyksiä ja vastauksia III Haju69 1988 - 1995 (E34) 1044 10-07-2013 20:28
E36 kysymyksiä ja vastauksia III petrolhead 1991 - 1999 (E36) 2450 15-04-2013 23:13
E30 kysymyksiä ja vastauksia III -kts. post #1 ! petrolhead 1975 - 1991 (E21, E30) 1636 15-04-2013 21:54
E39 kysymyksiä ja vastauksia III peto2 1996 - 2003 (E39) 3004 13-04-2013 14:11


All times are GMT +3. The time now is 14:59.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.