| Etusivu | Foorumi | Galleria | Bimmerparty |  

Go Back   BTCF Forum > Mallisarjakohtainen keskustelu > 3- ja 4-sarja > 1975 - 1991 (E21, E30)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 02-07-2022, 00:01   #1
Smulii
Bimmer Rookie
 
Join Date: Dec 2015
Location: Tampere/Turku
Posts: 65
E30 M50 ei lataa akkua

Suurin osa porukasta on varmaan pitämässä hauskaa partyillä mutta katotaan jos tämä lanka tavoittaa jonkun asiasta tietävän.

Pari viikkoa takaperin kävin heittämässä n. 50km testilenkin jaonmuutoksen valmistuttua, ja kaupungissa ajaessa syttyi mittaristoon abs, käsijarru, akku ja jarrunestevalo (huom. paloivat kirkkaasti ja selkeästi). En tiedä kuvittelinko vain, mutta ihan kun konepellin alta ois pieni tupru savua tullut. Ajoin auton tien sivuun ja kurkkasin konehuoneeseen, jossa kaikki vaikutti olevan ihan ok. Ajelin takaisin kotiin ja kokeilin yleismittarilla akkua, joka näytti n. 12.4v lukemaa sekä tyhjäkäynnillä että kierroksilla. Vaihdoin ensalkuun jännitteensäätimen ja kävin pienellä lenkillä, mittaristo edelleen täynnä valoja.

Alkuviikosta ostin käytetyn laturin, jonka äsken kävin asentamassa uusine jännitteensäätimineen. Nyt auton käydessä tyhjäkäyntiä samat valot palavat, mutta vain abs palaa kirkkaasti. Loput palavat melko himmeästi, huomattavasti himmeämmin kuin aikaisemmin. Kävin taas heittämässä pienen lenkin, ja huomasin että abs valo sammuu kokonaan kun mennään yli 1800rpm, mutta muut valot palavat edelleen himmeänä. Auto ei edelleenkään lataa tyhjäkäynnillä, enkä yksin päässyt kokeilemaan lataako kierroksilla, mutta abs valon sammuminen viittaisi siihen että ainakin abs pumppu saa riittävästi virtaa toimiakseen kierroksilla.

Koitin tutkia kotimaan sekä ulkomaan foorumeita, mutta en näillä oireilla löytänyt ratkaisua. Onko muilla ollut vastaavia kokemuksia, ja miten tätä lähtisi purkamaan?

Loppuun vielä muutama huomio, näillä tuskin mitään vaikutusta diagnosointiin:

Sumuvalot, ajovalot, pitkät ja vilkut kaikki toimivat.
Jarruvalot palavat jatkuvasti, vaikka säädin jarruvaloanturin kohdilleen (tietääkseni..?)
Tyhjää käy aaltoillen, ihan kun olisi jotkut jyrkät nokat. Johtunee siitä, että pakoputki vuotaa ennen lambdaa, kiristän liitoksista kun kerkeän.
Sulakkeet vaikuttavat kaikki olevan ehjiä.
Smulii is offline   Reply With Quote
Old 02-07-2022, 02:46   #2
aae30
BTCF Member
 
Join Date: May 2010
Location: .fi
Posts: 1,937
eiköhän siellä ole "huoltovalojen patterit" menny mittaristosta? + mahdollisesti huono maadoitus jossain.
__________________
Sorry I'm Not Sorry
E34 540iA 93 sedan
E34 540iA 93 sedan
E39 530iA 00 touring
aae30 is offline   Reply With Quote
Old 02-07-2022, 09:31   #3
Smulii
Bimmer Rookie
 
Join Date: Dec 2015
Location: Tampere/Turku
Posts: 65
Quote:
Originally Posted by aae30 View Post
eiköhän siellä ole "huoltovalojen patterit" menny mittaristosta? + mahdollisesti huono maadoitus jossain.
Muistan jostain lukeneeni, että huoltovalojen nollaus ei toimisi jos akut on lopussa. Mulla se kyllä toimi..
Smulii is offline   Reply With Quote
Old 02-07-2022, 10:01   #4
aae30
BTCF Member
 
Join Date: May 2010
Location: .fi
Posts: 1,937
no juu ei toimis, siis sammuis, eli maadoituksia lähtisin sitten tarkistamaan.
3 maadoitusta tulee Mieleen imuroimatta. akku, moottori, ja mittariston
takaa/alta, vai olikohan se kolmas kenties jossain jarrupolkimen lähistöllä.

akun ja moottorin maadoitukset lienevät kunnossa, koska kuitenkin starttaa&käy.
__________________
Sorry I'm Not Sorry
E34 540iA 93 sedan
E34 540iA 93 sedan
E39 530iA 00 touring
aae30 is offline   Reply With Quote
Old 02-07-2022, 11:15   #5
jr66
Bimmer Enthusiast
 
Join Date: Apr 2006
Location: Asikkala
Posts: 15,580
Molemmat kokeillut laturit rikki ? Ja tuo maadoitus olisi hyvä tarkastaa. Onhan akun ja laturin välinen yhteys kunnossa ?
jr66 is offline   Reply With Quote
Old 02-07-2022, 11:22   #6
Smulii
Bimmer Rookie
 
Join Date: Dec 2015
Location: Tampere/Turku
Posts: 65
Quote:
Originally Posted by jr66 View Post
Molemmat kokeillut laturit rikki ? Ja tuo maadoitus olisi hyvä tarkastaa. Onhan akun ja laturin välinen yhteys kunnossa ?
Sama jännite akulla ja laturilla. Pitää tarkistaa maadotukset jahka pääsen täältä itäsuomesta takasin kotosalle, lähinnä se jarrupolkimen päällä oleva.
Smulii is offline   Reply With Quote
Old 02-07-2022, 16:10   #7
niiksu
BTCF Member
 
niiksu's Avatar
 
Join Date: Jan 2014
Location: KPO
Posts: 843
Katso sulakeboksin alla olevat johdot, todennäköisesti voimakasta hapettumaa siellä.
__________________
BMW E30 316i 1989 Zinnoberrot
BMW E30 325i 1988 Delphin Metallic
BMW E34 5XXi 1990 Delphin Metallic
BMW E39 528iA 1999 Anthrazit Metallic
niiksu is offline   Reply With Quote
Old 03-07-2022, 23:24   #8
Smulii
Bimmer Rookie
 
Join Date: Dec 2015
Location: Tampere/Turku
Posts: 65
Quote:
Originally Posted by niiksu View Post
Katso sulakeboksin alla olevat johdot, todennäköisesti voimakasta hapettumaa siellä.
Joo pitää käydä kaikki läpi jahka pääsen auton kimppuun taas!
Smulii is offline   Reply With Quote
Old 10-07-2022, 14:22   #9
Smulii
Bimmer Rookie
 
Join Date: Dec 2015
Location: Tampere/Turku
Posts: 65
Ostin piruuttani motonetistä uuden laturin, joka toimikin hetken aikaa. Akulta mittasin ruhtinaalliset 14,5v tyhjäkäynnillä. Tätä riemua riitti kokonaiset 10min, kun seuraavan käynnistyksen yhteydessä mittaristo pisti kaksin käsin keskisormet pystyyn. Nyt virrat päällä palaa öljynpainevalo sekä huoltovälivaloista kaikki vihreät paitsi ensimmäinen. Abs valo syttyy hetkeksi, mutta releiden napsahtaessa sekin sammuu. Käsijarruvalo pelittää, samoin vilkut ja sumarit. Kierrosluku, nopeus, kulutus, polttoaine ja lämpömittarit kaikki toimivat, eli mittaristo muuten ok.

Nappasin mittariston irti ja vaihdoin akun ja öljynpaineen polttimot keskenään, molemmat polttimot toimivat mutta akun valo ei syty virrat päällä eikä tyhjäkäynnillä. Siinä samassa huomasin sitten että mittaristosta lähtevä laturin herätepiuha oli kauttaaltaan sulanut. Yleismittarilla sain 4.5v, eli sielä on varmaan oikosulku jossain joka on sekottanut mittariston kokonaan. Herätepiuha on näkyviltä osin ehjä c101 pistokkeelta laturille asti, eli vika on jossain korin johtosarjan puolella. Pitää lähteä tätä tutkimaan seuraavaksi, onneksi ei ole lainkaan hankalassa paikassa…
Smulii is offline   Reply With Quote
Old Yesterday, 21:37   #10
Smulii
Bimmer Rookie
 
Join Date: Dec 2015
Location: Tampere/Turku
Posts: 65
Korvasin sulaneen johdonpätkän ehjällä jolloin jännitteet akulta, laturilta (b+ ja d+) olivat pitkälti samat. Akun varoitusvalo ei edelleenkään syty virrat päällä vaikka polttimo itsessään on ehjä. Voisiko vika olla unloader releessä?
Smulii is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
E30 + M50 sähköt Miika Tissari 1975 - 1991 (E21, E30) 46 03-01-2012 11:25
Onko ilmamassamittarit moottorikohtaisia? jonilaht Moottorit, voimansiirto 3 13-09-2011 21:38


All times are GMT +3. The time now is 05:45.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2022, vBulletin Solutions Inc.