| Etusivu | Foorumi | Galleria | Bimmerparty |  

Go Back   BTCF Forum > Yleinen autoilu- ja tekniikkakeskustelu > Tekniikka

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 04-10-2017, 00:03   #11
Jarhead
Bimmer Enthusiast
 
Jarhead's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Location: Kalajoki
Posts: 1,313
INPA IFH-0009 no response koodi DDE5.0 kanssa

Ostin taas vaihteeksi BMW:n muutaman vuoden tauon jälkeen.
Mukana tuli läppäri ja inpa. Inpa toimii muuten, mutta ei ota yhteyttä DDE boksiin.

Inpa heittää näyttöön IFH-0009 no response from control unit.
Samaa koodia pukkaa jos usb on kokonaan irti.
Muut laatikot näyttäisi löytyvän mitä satunnaisotannalla tarkistin.

Oma vanha talliläppäri itse asentamalla inpalla otti yhteyden, mutta siitä koneesta on näyttö halki ja inpassa vanhat skriptitiedostot.
Vaikutti jotekin suppealta nuo DDE boksin toiminnot sillä inpalla eikä siihen jaksa enää skriptejä vaihtaa kun kone on niin palasina.

USB johtoja koitettu ristiin.
Koitin vaihdella skriptejä ja koko inpaa vanhasta ja uudesta myös ristiin ja olla muutenkin nokkela porttiasetusten ja muiden kanssa, mutta ei onnistunut.
Toisesta kaapelista erotin kokeilumielessä pinnit 7 ja 8 sekään ei vaikuttanut.
Auto on 525d vuosimalli 2004 E61.
Moottori tietääkseni M57N (D25)
Vanhassa topicissa oli toisella sama vika vailla vastausta.



Olisko guruilla tietoa mitä kokeilla?
__________________

-04 BMW 525d; -02 Audi A4 3.0 V6 Quattro; -77/86 Opel Manta 2.0 gsi
Korjaushitsausta, vanteet, ardic palopesät ja valurautaosat yms.

Last edited by Jarhead; 04-10-2017 at 00:11.
Jarhead is offline   Reply With Quote
Old 04-10-2017, 01:08   #12
HTK12
BTCF Member
 
Join Date: Jul 2011
Location: Joensuu
Posts: 7,587
Quote:
Originally Posted by Jarhead View Post
Ostin taas vaihteeksi BMW:n muutaman vuoden tauon jälkeen.
Mukana tuli läppäri ja inpa. Inpa toimii muuten, mutta ei ota yhteyttä DDE boksiin.

Inpa heittää näyttöön IFH-0009 no response from control unit.
Samaa koodia pukkaa jos usb on kokonaan irti.
Muut laatikot näyttäisi löytyvän mitä satunnaisotannalla tarkistin.

Oma vanha talliläppäri itse asentamalla inpalla otti yhteyden, mutta siitä koneesta on näyttö halki ja inpassa vanhat skriptitiedostot.
Vaikutti jotekin suppealta nuo DDE boksin toiminnot sillä inpalla eikä siihen jaksa enää skriptejä vaihtaa kun kone on niin palasina.

USB johtoja koitettu ristiin.
Koitin vaihdella skriptejä ja koko inpaa vanhasta ja uudesta myös ristiin ja olla muutenkin nokkela porttiasetusten ja muiden kanssa, mutta ei onnistunut.
Toisesta kaapelista erotin kokeilumielessä pinnit 7 ja 8 sekään ei vaikuttanut.
Auto on 525d vuosimalli 2004 E61.
Moottori tietääkseni M57N (D25)
Vanhassa topicissa oli toisella sama vika vailla vastausta.



Olisko guruilla tietoa mitä kokeilla?
E61 pinnit 7&8 ei tarvitse olla yhdessä. Tarkista latenssit, portti-asetukset laitehallinasta ja obd.ini:stä portti. Kun toimii kerta sillä vanhalla läppärillä, niin joku asetus perseellään siinä toisessa koneessa. Myös siinä INPA asennuksessa saattaa olla jotain puutteita.
__________________
e39 540iA E85

Vikakoodit, live-datat, koodaukset, karttapäivitykset, ohjelmistopäivitykset E ja F sarjaan.
Etänä koodaukset F-sarjaan.
Retrofit ym. koodaukset (BMW)
Joensuu ja lähialueet, yhteyttä priivalla
INPA, NCS, WinKFP, ISTA, E-sys jne. asennuksia etänä Ultraviewerillä. Myös K+DCAN & ENET kaapelit
Myydään: Diagnostiikkaläppäri BMW:lle
HTK12 is offline   Reply With Quote
Old 04-10-2017, 08:15   #13
Jarhead
Bimmer Enthusiast
 
Jarhead's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Location: Kalajoki
Posts: 1,313
Latenssi on 1ms
Portit oli mielestäni com1 joka paikassa.
Tuolla alla olevassa linkissä oli joku ratkaisu mikä pitää tarkistaa, mutta miksi obd.ini ei olisi oikeissa paikoissa?
http://www.bimmerfest.com/forums/#/topics/912816
__________________

-04 BMW 525d; -02 Audi A4 3.0 V6 Quattro; -77/86 Opel Manta 2.0 gsi
Korjaushitsausta, vanteet, ardic palopesät ja valurautaosat yms.
Jarhead is offline   Reply With Quote
Old 04-10-2017, 08:35   #14
HTK12
BTCF Member
 
Join Date: Jul 2011
Location: Joensuu
Posts: 7,587
Quote:
Originally Posted by Jarhead View Post
Latenssi on 1ms
Portit oli mielestäni com1 joka paikassa.
Tuolla alla olevassa linkissä oli joku ratkaisu mikä pitää tarkistaa, mutta miksi obd.ini ei olisi oikeissa paikoissa?
http://www.bimmerfest.com/forums/#/topics/912816
Tuo linkki ei kyllä vienyt mihinkään keskusteluun. Vanhemmissa INPA versioissa piti muistaakseni käsin kopioida se obd.ini.
__________________
e39 540iA E85

Vikakoodit, live-datat, koodaukset, karttapäivitykset, ohjelmistopäivitykset E ja F sarjaan.
Etänä koodaukset F-sarjaan.
Retrofit ym. koodaukset (BMW)
Joensuu ja lähialueet, yhteyttä priivalla
INPA, NCS, WinKFP, ISTA, E-sys jne. asennuksia etänä Ultraviewerillä. Myös K+DCAN & ENET kaapelit
Myydään: Diagnostiikkaläppäri BMW:lle
HTK12 is offline   Reply With Quote
Old 04-10-2017, 09:12   #15
Jarhead
Bimmer Enthusiast
 
Jarhead's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Location: Kalajoki
Posts: 1,313
Quote:
Originally Posted by HTK12 View Post
Tuo linkki ei kyllä vienyt mihinkään keskusteluun. Vanhemmissa INPA versioissa piti muistaakseni käsin kopioida se obd.ini.
Ok kiitos. Kokeilen illala.
__________________

-04 BMW 525d; -02 Audi A4 3.0 V6 Quattro; -77/86 Opel Manta 2.0 gsi
Korjaushitsausta, vanteet, ardic palopesät ja valurautaosat yms.
Jarhead is offline   Reply With Quote
Old 04-10-2017, 18:53   #16
Rok
Bimmer Rookie
 
Join Date: Dec 2014
Location: Uusimaa
Posts: 30
Kaapeli

Saan inpalla yhteyden vain moottoriin ja vaihdelaatikkoon. Antaa erroria, kun koittaa yhdistää PDC, IKE, webasto yms. Autona E39 2003.

Toimii 20-pin adapterin kanssa vm.96 autossa normaalisti. Pin 7&8 ei ole yhdessä. Ilmeisesti tarviin sellasen johdon, jossa ne on yhdessä? Mistä kannattaa hommaa uus kaapeli?
Rok is offline   Reply With Quote
Old 04-10-2017, 20:05   #17
Jariari
Newbiemmer
 
Join Date: Jun 2015
Location: oulu
Posts: 7
e46 ihka vikakoodi

Osaisko joku kertoa mitä kyseinen vikakoodi zusatzwasserpumpe tarkoittaa? löyty ihkan vikakoodilistasta. autossa ei webastoa kuitenkaan ole

https://drive.google.com/file/d/0B-h...w?usp=drivesdk
Jariari is offline   Reply With Quote
Old 04-10-2017, 20:21   #18
Görandd
Bimmer Rookie
 
Join Date: Jan 2017
Location: Finland Vöyri
Posts: 39
Kysellään vielä vähän lisää, eli onko noissa inpoissa eroja kuinka paljon? Itse tilasin ebaysta tuon oman kaapelin ja sen mukana tuli levy missä oli inpa.

Asentelin sen koneelle ja kyllähän se löytää vikakoodit ja näyttää kaikenlaisia arvoja ja tuntuu pelittävän jotenkuten (aika vähän sitä käyttänyt toistaiseksi) mutta vähän väliä herjaa esim kun valitsee moottorin mallin niin tulee "versions do not match Malfunction possible!" Ja esim kun valitsee Selective mass adjustment, niin näyttää vähän aikaa sitä ja antaa jonkun error tekstin näyttöön, ja luvut pysähtyvät (auton käydessä).

Tuo Mikes Easy Inpan mukana tulee ilmeisesti tuo NCS Expert ja NCS Dummy, millä onnistuisi tuo koodaaminenki, ja joku versio inpasta?
__________________
Käyttis: E61 535d -06 - 360/7xx

Harraste: Subaru impreza STi type-RA RWD
Görandd is offline   Reply With Quote
Old 04-10-2017, 20:26   #19
JiiVee92
BTCF Member
 
JiiVee92's Avatar
 
Join Date: Mar 2017
Location: Kouvola/Myllykoski
Posts: 437
Quote:
Originally Posted by Jariari View Post
Osaisko joku kertoa mitä kyseinen vikakoodi zusatzwasserpumpe tarkoittaa? löyty ihkan vikakoodilistasta. autossa ei webastoa kuitenkaan ole

https://drive.google.com/file/d/0B-h...w?usp=drivesdk
Tarkoittanee sitä kiertovesipumppua, joka tehostaa lämppärin vesikiertoa, että tulee joutokäynnillä/pienillä kierroksilla hyttiin lämmintä.
__________________
EX: Ford mondeo -96 "isiliisinki"| BMW E39 523iA toukka -98 "äitiliisinki" R.I.P| Mazda 626 LX 2.0 -86 R.I.P
NYT: BMW E36 318i -91 "ei vähäpäästöinen" pihan täyte| E39 525iA toukka -03 käyttis
dis, inpa, ja ADS/OBD piuha löytyy vikakoodien lukuun/nollaamiseen -07 asti.
JiiVee92 is offline   Reply With Quote
Old 04-10-2017, 21:29   #20
Muurahainen
BTCF Member
 
Muurahainen's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: Nurmijärvi
Posts: 8,415
Quote:
Originally Posted by Rok View Post
Saan inpalla yhteyden vain moottoriin ja vaihdelaatikkoon. Antaa erroria, kun koittaa yhdistää PDC, IKE, webasto yms. Autona E39 2003.

Toimii 20-pin adapterin kanssa vm.96 autossa normaalisti. Pin 7&8 ei ole yhdessä. Ilmeisesti tarviin sellasen johdon, jossa ne on yhdessä? Mistä kannattaa hommaa uus kaapeli?
Eikö tuosta kaapelista saa pinnejä yhdistettyä vai miksi haluat uuden kaapelin?
Itse laitoin tuohon väliin kytkimen niin voi siitä napsautella pinnejä yhteen ja erilleen.
Muurahainen is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Autohifi ongelmat topic. Kysymyksiä ja vastauksia Haju69 Viihdelaitteet 636 24-07-2019 14:40
INPA kysymyksiä ja vastauksia Tontsa80 Tekniikka 1112 16-09-2017 10:28
E30 Kysymyksiä ja vastauksia VIII petrolhead 1975 - 1991 (E21, E30) 1008 26-10-2016 20:30
Kysymyksiä ja vastauksia aiheesta kysymyksiä ja vastauksia jos32 1995 - 2001 (E38) 9 02-12-2014 18:49
Akun jännite (Oli: Kysymyksiä ja vastauksia tekniikkaan liittyen) BMW Tekniikka 5 02-02-2009 21:09


All times are GMT +3. The time now is 00:12.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.