| Etusivu | Foorumi | Galleria | Bimmerparty |  

Go Back   BTCF Forum > Mallisarjakohtainen keskustelu > 5-sarja > 2004 - 2009 (E60, E61)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 20-07-2011, 14:41   #1
78628
Newbiemmer
 
Join Date: Jul 2011
Location: Jyväskylä
Posts: 1
530 e61 LCI 2008 Nav prof iDrive, radio ym muut järjestelmät ei toimi

Auton käynnistyksen jälkeen näytölle tulee normaalisti näkyviin kuva, mutta mitkään ohjauskäskyt eivät toimi (radio ei kuulu, iDrive rulla ei toimi, menu ei toimi, ilmastoinnin painikkeet eivät toimi, ratin nappulat ei toimi).

Autolla ajaessa järjestelmä alkaa satunaisen ajan päästä (n. 2-40min) pätkien toimimaan, pätkimisen huomaa hyvin radion kuuluvuudesta, se toimii 1sek ja on taas hiljaa muutaman minuutin. Sitten kun järjestelmä toimii niin se pysyy päällä kunnes sammuttaa auton. Vika saattaa esiintyä seuraavalla startilla tais sit parin päivän päästä.

Kävin merkkihuollossa lukemassa vikakoodit (94€) ja eivät osanneet sanoa, kuin järjestelmän valokaapelihäiriö ja se kuulema saattaa johtua jostakin viallisesta laitteesta. Pitäisi viedä pajalle pitemmäksi aikaa.

Vika on harmittavan satunainen, mutta viikossa useita kertoja ilmenevä. Hirvittää viedä korjattavaksi, jos alkaa merkkihuollon arpominen minkähän osan ja softan milloinkin päivittävät.

(autossa navi prof, puheohjaus, bluetooth, parkkitutkat, mm. nämä eivät toimi vian ollessa päällä)
78628 is offline   Reply With Quote
Old 20-07-2011, 15:11   #2
Dunky
BTCF Member
 
Dunky's Avatar
 
Join Date: Feb 2003
Location: Kotka
Posts: 4,844
MOST väylässä joku laite pätkii... Kyseessä siis MOST Ring jossa useampi laite ja yksikin näistä lagaa niin loputkin ringissa olevat laitteet hiljenee. Etsi joku foorumilainen sieltä teiltä päin katsomaan mikä laite oikuttelee
__________________
Vikakoodien lukua. Pikselien korjailua ja UUSIA mittariston neulojen moottoreita

Myös vaativampaa koodausta, sekä "avaimia" katiskoille, Retrofitit NBT yms yms.
Dunky is offline   Reply With Quote
Old 21-07-2011, 12:33   #3
MonoPete
Newbiemmer
 
Join Date: Feb 2011
Location: Oulu
Posts: 24
Tällaisia tai tämän tyyppisiä ongelmia on muuten puitu useissakin threadeissä, tässä niistä yksi:

http://www.btcf.fi/forum/showthread.php?t=211156

Useitakin eri syitä ehdotellaan ml. softapäivityksen tarve, kosteus tuhonnut elektroniikkaa jossakin, jne...
__________________
-------
E61 535dA touring -05

Ennen:
E39 530dA touring -01
E39 523iA sedan -96
MonoPete is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +3. The time now is 21:46.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.