| Etusivu | Foorumi | Galleria | Bimmerparty |  

Go Back   BTCF Forum > Mallisarjakohtainen keskustelu > 3- ja 4-sarja > 2006 - 2011 (E9x)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 18-02-2010, 09:31   #11
killistis
Newbiemmer
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 17
Voi johtua rikkoutuneesta antennivahvistimestakin.

http://www.btcf.fi/forum/showthread.php?t=173153
killistis is offline   Reply With Quote
Old 18-02-2010, 09:48   #12
jussi_r
Bimmer Enthusiast
 
Join Date: Jan 2004
Location: Nurmijärvi
Posts: 1,668
Quote:
Originally Posted by nasujantero View Post

Onko kellään kokokemuksia kyseisen avaimen vm.06 avaamisesta/akun vaihdosta??
Eikös niissä normaalisti ole akku, joka latautuu kun avain on virtalukossa? Sen sijaan Komfort zugang -paketilla varustetuissa autoissa avaimessa on ihan normaali paristo, joka pitää vaihtaa.
__________________
M3 Cabrio Individual
X5 3.0d Individual
W212 E200 NGT
jussi_r is offline   Reply With Quote
Old 19-02-2010, 01:24   #13
nasujantero
BTCF Member
 
nasujantero's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: Kokkola
Posts: 96
Ovet aukeaa taas napista. Heiluttelin vähän takalasin yläosassa kulkevia johtoja, pitänee tarkastaa et ei oo piuhat nirhautunut puhki tai jopa poikki.
nasujantero is offline   Reply With Quote
Old 19-02-2010, 13:10   #14
mopo75
Bimmer Rookie
 
Join Date: Nov 2009
Location: HML
Posts: 31
Quote:
Originally Posted by nasujantero View Post
Eilen lopetti yhtäkkiä toimimisen. Ovet meni normaalisti lukkoon napista, mut ei enää aukea. Autoon toki pääsee sisään normi avaimella ja pystyy ajaa mut kaukosäädin ei vaan toimi. Oliskohan akku/patteri tyhjä??

Onko kellään kokokemuksia kyseisen avaimen vm.06 avaamisesta/akun vaihdosta??
Mulla samaa vikaa ja oon kyselly täältä apuja. Mun onfelma on et kaksi ovea ei aukea, menee kyllä kiinni. Eilen purin ovipanelit ja vika ei ollut siellä. Missä tarkalleen sijaitsee tuo vahvistin ja missä on keskuslukituksen keskusyksikkö, onko kenelläkään tietoo?

Noiden ovipanelien purkaminen hyvillä ohjeilla oli ainakin helppoo

Last edited by mopo75; 19-02-2010 at 13:22.
mopo75 is offline   Reply With Quote
Old 19-02-2010, 13:21   #15
mopo75
Bimmer Rookie
 
Join Date: Nov 2009
Location: HML
Posts: 31
Quote:
Originally Posted by killistis View Post
Voi johtua rikkoutuneesta antennivahvistimestakin.

http://www.btcf.fi/forum/showthread.php?t=173153
Ilmeisesti mulla ei voi johtua tuosta vahvistimesta kun avaimellakaan ei aukea kuin samat ovet kuin kaukosäätimestä.
mopo75 is offline   Reply With Quote
Old 19-02-2010, 14:44   #16
KoPe
Bimmer Fanatic
 
Join Date: Mar 2004
Location: Helsinki
Posts: 250
Mielenkiintoista. Itsellä e90:ssä on ilm. ko. antennivahvistin scheissenä kun radio kuuluu nihkeesti pääkaupunkiseudun ulkopuolella. Kauko-ohjaimeen ei ole kuitenkin vaikuttanut.

Sen verran tsekkasin lämpimämmillä keleillä että antennihärvelin vaihto on n. 5 min homma / 3 piuhaa.
__________________
KoPe
--------
Jag XF, ex: e30, e36 komposti, e46, e90, f10, e91
KoPe is offline   Reply With Quote
Old 20-02-2010, 03:45   #17
nasujantero
BTCF Member
 
nasujantero's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: Kokkola
Posts: 96
perk**e, ei se avain toimi ku siinä takalasin lähimaastossa pitänee varmaan tilata se antenninvahvistin. Tuntuu ainakin siltä et se olis paskana. Sulakkeita en oo kattonu enkä avaimen akkua/patteria vaihtanut.

Mitä sieltä pitää purkaa jos vaihtaa vahvistimen, ja missä se on..Onko kellään tietoa ??
nasujantero is offline   Reply With Quote
Old 20-02-2010, 08:38   #18
Homer
Bimmer Enthusiast
 
Homer's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: Springfield-Jyväskylä
Posts: 3,674
Ettei olis pakkasen aiheuttamaa vaan,ku ainakin vakiojuttuja aika monessa mallissa kovemmilla pakkasilla?
Homer is offline   Reply With Quote
Old 20-02-2010, 15:35   #19
mopo75
Bimmer Rookie
 
Join Date: Nov 2009
Location: HML
Posts: 31
Quote:
Originally Posted by Homer View Post
Ettei olis pakkasen aiheuttamaa vaan,ku ainakin vakiojuttuja aika monessa mallissa kovemmilla pakkasilla?
Ei oo pakkasen aihettamaan ainakaan mulla. Vika oli jo syksyllä. Alkoi niin, että ensin ei avannut oikeanpuolen etuovea sitten ei enää mennyt kiinnikkään ja nyt mennään takaovessa niin et menee kiinni mut ei avaa...
mopo75 is offline   Reply With Quote
Old 20-02-2010, 15:38   #20
mopo75
Bimmer Rookie
 
Join Date: Nov 2009
Location: HML
Posts: 31
Quote:
Originally Posted by nasujantero View Post
perk**e, ei se avain toimi ku siinä takalasin lähimaastossa pitänee varmaan tilata se antenninvahvistin. Tuntuu ainakin siltä et se olis paskana. Sulakkeita en oo kattonu enkä avaimen akkua/patteria vaihtanut.

Mitä sieltä pitää purkaa jos vaihtaa vahvistimen, ja missä se on..Onko kellään tietoa ??

Minäkin haluaisin tietää ton vahvistimen paikan, kokeilen heti kaverin auton vahvistimella kun saa vähän ohjetta? Vahvistin ilmeiseti takaluukun/ takalasin päällä???
mopo75 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +3. The time now is 16:11.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.