BTCF Forum

BTCF Forum (https://www.btcf.fi/forum/index.php)
-   1999 - 2005 (E46) (https://www.btcf.fi/forum/forumdisplay.php?f=103)
-   -   E46 kysymyksiä ja vastauksia XII (https://www.btcf.fi/forum/showthread.php?t=405289)

aae30 12-08-2021 13:51

ettei olis samaa vikaa kuin esim. e39, että tankin "korkin" sisäpuolelta johto/johdot antaneet periksi?
ei mene aina edes kuori selkeästi johdosta huonoksi siinä.

aiheuttaa juuri tuollaista välillä-toimii-välillä-ei, ja vaihtelee paljolti "korkin" avaamisten yhteydessä...

Larske 12-08-2021 17:43

Quote:

Originally Posted by HTK12 (Post 4297126)
Huono liitos jossain, rele toimii välillä ja välillä ei tms. Sähköt sen verran yksinkertaiset, että melko helposti löydettävissä kun saat vian päälle. Jos on vapaa aikaa, niin sopivat johdot mukaan, purkaa verhoiluja riittävästi ja ajelemaan. Jos se aina toimii sillä laturin suoralla virralla, niin syöttämällä sulakkeen kautta virtaa pumpulle pääsee kyllä kotiin korjaamaan.

Releen pitäisi toimia, koska toinenkin pumppu, se takapenkkien alla, käynnistyy joka kerta ja toimii normaalisti. Samojen johtojen takana olen niiden ymmärtänyt olevan. Releitä on kokeiltu kolmea erilaista. Ja katsottu, että toimivat. En usko, että vaikka syöttäisin suoraan virtaa ohittaen releen, siirtopumppu käynnistyisi, ei kävis järkeen. Kokeilen toki tuotakin seuraavan kerran, kun siirtopumppu ei käynnisty.

Muutenhan laittaisin ajoon, jos saisi helposti "pakotettua" pumpun käyntiin, mutta kun ongelma vaikuttaa nyt näillä näkymin olevan jossakin rele - pumpun liitin -välillä, täytyisi siis päästä aina auton alle antamaan pumppuun virtaa. Tietty joku piuhaviritelmä liittimen tilalle nyt olis yks vaihtoehto :D

Nyt tänään toiminut ajoittain, vaikka aamulla toimi koko ajan. Välillä ei käynnisty ja välillä käynnistyy. Pitää varmaan ottaa releeltä pumpulle lähtevät piuhat tarkasteluun? Pakko kai se on siellä olla, mikä muuten selittäisi sen, että liittimellä olisi jännite silloin kun pitää, mutta silti pumppu ei käynnisty ja tankinpumppu pelaa aina normisti.


Quote:

Originally Posted by aae30 (Post 4297141)
ettei olis samaa vikaa kuin esim. e39, että tankin "korkin" sisäpuolelta johto/johdot antaneet periksi?
ei mene aina edes kuori selkeästi johdosta huonoksi siinä.

aiheuttaa juuri tuollaista välillä-toimii-välillä-ei, ja vaihtelee paljolti "korkin" avaamisten yhteydessä...

En nyt oikein saanut koppia mitä tarkoitat, mutta luultavimmin ei taida olla kyse tästä?

jr66 12-08-2021 18:13

Quote:

Originally Posted by Larske (Post 4297179)
En nyt oikein saanut koppia mitä tarkoitat, mutta luultavimmin ei taida olla kyse tästä?

Pumpun piuhat tankin sisäpuolella.

Larske 12-08-2021 21:02

Tein sen ajovalopolttimotestin nyt. Tuloksena semmonen, että päälle 12V jännite siirtopumpun liittimessä ilman kuormaa, mutta kun ajovalopolttimon kytkee, tipahtaa 0 - 1 V lukemille. Valo ei syty palamaan ollenkaan. En onnistunut kokeilemaan tilannetta silloin, kun pumppu käynnistyy (luultavasti valokin palaa tietysti silloin).

Aika syvällä moottorin takana menee tuo johtosuoja missä nämä siirtopumpun piuhat kulkevat johonkin päin kabiinia:think Ei sitten yhtään huvittas. Voiko tuosta kuormalla jännitteen tipahtamisesta päätellä jotakin muutakin kun johtovikaa?

jr66 12-08-2021 21:26

Quote:

Originally Posted by Larske (Post 4297233)
Tein sen ajovalopolttimotestin nyt. Tuloksena semmonen, että päälle 12V jännite siirtopumpun liittimessä ilman kuormaa, mutta kun ajovalopolttimon kytkee, tipahtaa 0 - 1 V lukemille. Valo ei syty palamaan ollenkaan. En onnistunut kokeilemaan tilannetta silloin, kun pumppu käynnistyy (luultavasti valokin palaa tietysti silloin).

Aika syvällä moottorin takana menee tuo johtosuoja missä nämä siirtopumpun piuhat kulkevat johonkin päin kabiinia:think Ei sitten yhtään huvittas. Voiko tuosta kuormalla jännitteen tipahtamisesta päätellä jotakin muutakin kun johtovikaa?

Onko toisella releellä kokeiltu ?

Larske 12-08-2021 21:39

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by jr66 (Post 4297246)
Onko toisella releellä kokeiltu ?

Kolmella eri releellä ja tsekkailtu ne. Hyppylangoilla myös ohittaen rele. Ja tankin pumppu saman releen takana käynnistyy normaalisti.

EDIT: Tuossa kuvahausta löytynyt hieman muokattuna. Eli tuo Terminal 2 tankin pumpulle pelaa hyvin, myös tuo siirtopumpun paikka testattu piipillä ja johdon toinen pää löytyy siirtopumpun liittimeltä. Kuvassa olevassa autossa ei siirtopumppua ole joten paikka tyhjä.

Koitan kun ehdin, laittaa siirtopumpun liittimeen vuorotellen uuden maajohdon ja uuden plusjohdon, katsoa kummasta on kiinni vai onko jopa molemmista. Katselin jo reittiä mistä vetäisin mahdollisesti uudet piuhat.

Osaako joku sanoa, miten tuon kuvassa näkyvän releen kannan saa tuosta vaaleasta kehikosta irti? Ihan kuin jollain "kiskoilla" on, mutta pitääkö jostakin painaa. En siis tuota vihreää osaa tarkoita vaan myös siinä kiinni olevaa mustaa osaa, mihin tulee piuhat. Hieman on ahdasta siellä eikä viitsi ruveta vielä johtoja purkimaan.

HTK12 13-08-2021 16:03

Quote:

Originally Posted by Larske (Post 4297233)
Tein sen ajovalopolttimotestin nyt. Tuloksena semmonen, että päälle 12V jännite siirtopumpun liittimessä ilman kuormaa, mutta kun ajovalopolttimon kytkee, tipahtaa 0 - 1 V lukemille. Valo ei syty palamaan ollenkaan. En onnistunut kokeilemaan tilannetta silloin, kun pumppu käynnistyy (luultavasti valokin palaa tietysti silloin).

Aika syvällä moottorin takana menee tuo johtosuoja missä nämä siirtopumpun piuhat kulkevat johonkin päin kabiinia:think Ei sitten yhtään huvittas. Voiko tuosta kuormalla jännitteen tipahtamisesta päätellä jotakin muutakin kun johtovikaa?

Eli huono liitos/johto melkein poikki jostain. Nyt sitten pitäisi vaan etsiä missä. Tuo yleismittarilla mittaaminen ei tosiaan kerro koko totuutta kun kyseessä on johdot, joissa on reilusti kuormaa. Monesti voi olla juuri sama tilanne kuin sinulle. Itse katsoisin missä seuraava liitos on ja toistaisin saman testin siellä. Testaa niin pitkälle kunnes löytyy paikka, jossa se lamppu palaa aina kirkkaasti. Huono liitos voi olla vaikka siinä releen/sulakkeen kannassa.

jr66 13-08-2021 18:54

Quote:

Originally Posted by Larske (Post 4297251)
Kolmella eri releellä ja tsekkailtu ne. Hyppylangoilla myös ohittaen rele. Ja tankin pumppu saman releen takana käynnistyy normaalisti.

EDIT: Tuossa kuvahausta löytynyt hieman muokattuna. Eli tuo Terminal 2 tankin pumpulle pelaa hyvin, myös tuo siirtopumpun paikka testattu piipillä ja johdon toinen pää löytyy siirtopumpun liittimeltä. Kuvassa olevassa autossa ei siirtopumppua ole joten paikka tyhjä.

Koitan kun ehdin, laittaa siirtopumpun liittimeen vuorotellen uuden maajohdon ja uuden plusjohdon, katsoa kummasta on kiinni vai onko jopa molemmista. Katselin jo reittiä mistä vetäisin mahdollisesti uudet piuhat.

Osaako joku sanoa, miten tuon kuvassa näkyvän releen kannan saa tuosta vaaleasta kehikosta irti? Ihan kuin jollain "kiskoilla" on, mutta pitääkö jostakin painaa. En siis tuota vihreää osaa tarkoita vaan myös siinä kiinni olevaa mustaa osaa, mihin tulee piuhat. Hieman on ahdasta siellä eikä viitsi ruveta vielä johtoja purkimaan.

Musta releen kanta lähtee nostamalla irti tuon sulakerasian kyljestä.

Larske 15-08-2021 03:09

1 Attachment(s)
Auto on toiminyt nyt moitteetta siitä lähtien, kun siirtopumpun liittimelle vedettiin maajohto uusiksi. Katkaisin liittimen päästä vanhan maajohdon, laitoin uutta kaapelia, vedin vanhojen johtojen kanssa samaa reittiä ylös. Otin maadoituksen sieltä jarrunestesäiliön ja ecuboxin tilan takaseinässä olevasta maadoituspisteestä, johon sen sai näppärästi.

Kuvassa paikka moottoritilan takaosassa ympyröitynä, mistä siirtopumpun liittimen johdot ilmeisesti menevät ohjaamon sisäpuolelle. Tuo "haitariputki" siis. En jaksanut ruveta niitä tuolta perkaamaan. Vanha maajohto olkoot siellä. Mikäli joku tietää mihin nuo tuolla menevät niin vois joskus tutkia mistä oli pettänyt. Paikan hahmottamiseksi, tuossa näkyy öljytikun korkki.

jr66 15-08-2021 11:25

Maapiuhan olisi voinut laittaa pumppua lähimpänä olevan ruuvin alle.


All times are GMT +3. The time now is 04:24.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2023, vBulletin Solutions Inc.