BTCF Forum

BTCF Forum (https://www.btcf.fi/forum/index.php)
-   Tekniikka (https://www.btcf.fi/forum/forumdisplay.php?f=8)
-   -   Inpa asennus ja asetukset (https://www.btcf.fi/forum/showthread.php?t=202621)

Hakkeri 26-08-2010 15:41

Inpa asennus ja asetukset
 
Tekiskö joku toimivat ohjeet inpan asenukseen/asetuksista?
Olen asentanut kaikki versiot mitä netistä on löytynyt ja kokeillut monenmoista vinkkiä/ohjetta,3 eri läppäriä,aikaa on mennyt viikko, eikä yhteys autoon ole vieläkään kunnossa..Hermot menee!

Piuha on tilattu ebaysta, eidiabas ver,2.0 kiinalainen valmiste.
Onko tuolla piuhalla mahdollista ylipäätään saada yhteyttä?

olen kokeillut E36 328 v-95 ja E46 v.03 autoihin, tuloksetta.


http://cgi.ebay.com/ebaymotors/NEW-E...#ht_1944wt_939

Dunky 26-08-2010 17:44

Onko sulla joku USB-Serial adapteri välissä?

Hakkeri 26-08-2010 18:19

express kortti jossa on com portti.

tommi--fi 26-08-2010 20:05

Täällä olis myös kiinnostusta. Piuhana tosin sarjaportti Carsoft 6.5 adapteri.

INPA asentuu mutta herjaa joka kerta jostain scripteistä kun yrittää jotain tehdä.
Carsoft taas kaatuu kun aloitta lukemisen.

Perlenbacher 26-08-2010 21:20

Ite luin kaikki inpaa käsittelevät topicit muutamaan kertaan läpi. Osasin asentaa sen sitten itselleni, eli luulen että siihen pystyy kuka tahansa muukin ;) Ja vaikka battery ja ignition täplät ei muutu, voi silti olla yhteys autoon tarvittavilta osin kunnossa, kuten itselläni. Eli vaan yrität yhdistää DME:hen aina testailujen jälkeen. Ja jos teillä on merirosvoversio inpasta, lukekaa ne veli venäläisen teksit, on sen jälkeen scriptihomman kunnossa.

Metalgod 26-08-2010 21:39

Kyselkää jartsa02:lta... privaa kehiin.

Itsellänikin on ohjeet jossain, mutta en tiedä missä...

mailman 27-08-2010 00:24

Quote:

Originally Posted by Metalgod (Post 2113293)
Kyselkää jartsa02:lta... privaa kehiin.

Tai sitten luette nuo monet inpa/carsoft topicit täältä foorumilta vielä kerran.
Itse olen Inpan+jotain muuta asentanut yhteen läppäriin (usb-mallinen piuha) ja kaikki toimi ihan laakista kun vähän otti ajatusta mukaan ja luki niitä ohjeita :orava:

Hakkeri 27-08-2010 06:21

Kyllä on tämä foorumi ja monta muuta luettu läpi...enkä ole aivan käsi tietokoneiden kanssa. Mut nyt vissiin tarviin ammattilaisen apua.....:redface:

Dunky 27-08-2010 07:48

Quote:

Originally Posted by Hakkeri (Post 2113049)
express kortti jossa on com portti.

Vika voi olla siinä, toiset interfacet ronkeleita toimimaan virtuaali COM portissa.

OneAndOnly 27-08-2010 07:49

Oletko saanut ohjemat asennettua koneelle niin että käynnistyy?
Herjaako se mitään kun yhteyksiä yrittää tehdä?
Mikä käyttis sulla inpahan ei käsittääkseni toimi win7 64-bit versiossa.


All times are GMT +3. The time now is 23:49.

Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.