PDA

View Full Version : Yliteippaus.fi - Autoteippien verkkokauppa


Tummennuskalvot.fi
08-09-2019, 18:39
Yliteippaus.fi verkkokauppa maahantuo ja myy ilmakanavoituja OptiCont autoteippejä. Erinomaisen venyvyyden ansiosta niillä voidaan käytännössä teipata mikä tahansa kohde, kunhan sen pinta on vain sileä.

Teipit venyvät hyvin kaareville ja muodokkaille pinnoille, joten niitä voidaan käyttää vaikeiden kohteiden, kuten auton puskurien - ja tietenkin myös koko auton teippaamiseen.

Yksiväristen teippien lisäksi verkkokaupasta löytyy myös runsas valikoima erilaisia hiilikuitu-, camo- ja erikoiskuoseja. Meiltä löydät myös OptiCont ajovalokalvot ja 3M Black Shade tummennuskalvot, sekä tietenkin runsaan valikoiman asennustarvikkeita kaikille yllämainituille.

Katso koko teippivalikoima täältä. (https://yliteippaus.fi/autoteippi/)


Harkitsetko auton teippaamista itse?

Aloittelijoita varten olemme tehneet sivustolle perusteellisen oppaan auton yliteippaamiseen. Lue täältä (https://yliteippaus.fi/auton-teippaaminen/) hyvää palautetta saanut ensimmäinen kattava suomenkielinen yliteippausopas.


Teippi: OptiCont 2.0 Omenanvihreä (https://yliteippaus.fi/kauppa/omenanvihrea-autoteippi/)

https://yliteippaus.fi/wp-content/uploads/2017/08/Omenanvihre%C3%A4-yliteippi-BMW-600x450.jpg

Tummennuskalvot.fi
01-03-2020, 14:10
Mactac ColourWrap -autoteipit (https://yliteippaus.fi/tuote-osasto/mactac-colourwrap-autoteipit/) on nyt lisätty myös verkkokauppaan. Sarjan mustat ja valkoiset autoteipit kestävät ulkokäytössä jopa 8 vuotta. Teippi on valmistettu valumenetelmällä, ja ne on suunniteltu mahdollisimman helposti asennettaviksi.

Saamme jatkuvasti kyselyjä asennuksista, joten olemme tänä vuonna aloittaneet yhteistyön asentajien kanssa voidaksemme auttaa ihmisiä löytämään ammattitaitoisen tekijän teippausprojektilleen. Yhteistyökumppanimme asentavat koko Yliteippaus.fi tuotevalikoimaa asiakkailleen. Yhteistyökumppanimme löydät Asennuspalvelut-sivultamme. (https://yliteippaus.fi/asennuspalvelut/)

Ensimmäinen virallinen yhteistyöasentamomme, Autofix Helppi tekee Kouvolassa auton yliteippaukset, kiveniskukalvotukset ja lasien tummennukset. (https://yliteippaus.fi/autoteippaus-kouvola/) Myös yliteippaukset ja suuret kerta-tilaukset asiakkaan tiloissa ympäri Suomea :jep:

Kuvalla huomio. Siinä asiakkaamme tekemä teippaus OptiCont 1.0 Kiiltävällä mustalla ja -valkoisella.

https://yliteippaus.fi/wp-content/uploads/2019/11/Yliteipattu-auto.jpg

Tummennuskalvot.fi
01-05-2020, 12:51
Mactac ColourWrap (https://yliteippaus.fi/tuote-osasto/mactac-colourwrap-autoteipit/) ja Avery SWF -autoteipit (https://yliteippaus.fi/tuote-osasto/avery-dennison-autoteipit/) lisätty verkkokaupan valikoimaan. Molemmat teippisarjat ovat laadukkaita Yhdysvaltalaisia valumenetelmällä tehtyjä autoteippejä, joiden muotoiltavuus ja muut asennusominaisuudet erinomaisia. Myös teippien kestävyys on hyvä, kestävyyden vaihdellessa 4-12 vuoden välillä väristä riippuen :jep:

Teippi: OptiCont Candy Punainen

http://yliteippaus.fi/wp-content/uploads/2019/10/OC_Candy_Red_autoteippaus.jpeg