PDA

View Full Version : Race: Autonhoito


Race Performance Oy
24-05-2018, 15:30
Autoglym autonhoitotuotteet lisätty verkkokauppaan ja hyllyvalikoimaan

Tällä viikolla ollaan tehty hieman tuotelisäyksiä Autoglym autonhoitotuotteille. Autoglym valmistaa laadukkaita ja tunnettuja hoitotuotteita kaikkiin käyttötarkoituksiin vannepesusta moottoritilaan.

https://s.race.fi/media/thumbs/autoglym_logo_1.jpg (https://www.race.fi/fi/brand/155/autoglym/1)

Tämä viikon alussa valikoimamme kasvoi autonhoito kategoriassa jonne lisättiin Autoglym autonhoitotuotteet. Valikoimista ja hyllystä löytyy runsaasti erilaisia pesuaineita sekä pesutarvikkeita jokaiseen käyttötarkoitukseen. Saatavilla on niin autoshampoota kuin "bleedaavaa" vanteiden pesuainetta sekä raudanpoistoa.

Tuoreena tuotteena Autoglymiltä löytyy myös vaahdottimeen tarkoitettua Polar Blast lumivaahtoa, jolla esipesu on oikeasti mukavaa ja pesuaine pääsee vaahdon muodossa kunnolla vaikuttamaan, joka tarkoittaa sitä että mekaanisessa pesussa vältytään pesunaarmuilta. Lumivaahdon ja muidenkin pesuaineiden kaveriksi löytyy meiltä myös vaahdotinta jonka mukana tulee adapterit 7 eri pesurimerkkiin kuten Kärcheriin, Boschiin ja Nilfiskiin.

Autoglym verkkokaupassa:
»» Autoglym autonhoitotuotteet (https://www.race.fi/fi/brand/155/autoglym/1)
»» Snow Foam Lance - Vaahdotin (https://www.race.fi/fi/product/45619a/arctic-auto-foam-lance)

-Riku

Kirjoitus sivuillamme (https://www.race.fi/fi/news/entry/749/20180524-autoglym)

Race Performance Oy
31-05-2018, 17:43
Autonpesukitit saatavilla verkkokaupasta ja myymälästä

Koottiin autonhoitotuotteista näppäriä settejä pyöristellen samalla hintoja alaspäin. Eli nyt saatavilla on pesusettejä niin sisäiseen kuin ulkoiseenkin pesuun.

https://s.race.fi/media/20180531-autoglym.jpg (https://www.race.fi/fi/cat/980/car-care/1)

Setit ovat kasattu laadukkaista Autoglymin ja Sonaxin tuotteista - pesutulos on taattua. Pesukiteille on tehty omat tuotteensa kauppaan ja hinta sisältää kaiken tuoteselostessa mainitun. Ilman sen suurempiä löpinöitä, uunituoreet autonpesukitit löytyy tästä:
»» Nahanpesukitti (https://www.race.fi/fi/product/45651a/leather-cleaning-kit)
»» Sisäpesukitti (https://www.race.fi/fi/product/45650a/interior-cleaning-kit)
»» Vannepesusetti (https://www.race.fi/fi/product/45649a/wheel-cleaning-kit)
»» Peruspesusetti (https://www.race.fi/fi/product/45648a/basic-washing-kit)
»» Vaahtopesupaketti (https://www.race.fi/fi/product/45647a/snow-foam-package)

Kaikki pesukiteissä olevat tuotteet löytyvät meiltä suoraan omasta varastosta, eli toimitusaika keskimäärin 1-2 arkipäivää ja toki noutaakkin saa ;)

-Riku

Kirjoitus sivuillamme (https://www.race.fi/fi/news/entry/755/20180531-autoglym)

Race Performance Oy
16-07-2018, 16:25
Kalusto kiiltämään!
Puunaustuotteiden kategorisointia ja valikoimaa on hoidettu isolla kädellä viimeaikoina. Valikoima kasvaa tasaista tahtia, ja koko kategoria käytiin hiljan läpi.

https://s.race.fi/media/20180531-autoglym.jpg (https://www.race.fi/fi/cat/980/car-care/1)

Uusi ja tuore tuotesegmentti elää meillä vauhdikkaasti, ja tuotteita päivitetään kovaa tahtia liki päivittäin. Toiveita saa tuttuun tapaan esittää, koska asiakkaiden ehdoillahan tätä hommaa yleensä tehdään ;)

Valikoimaan on ilmaantunut niin laadukkaita vahoja (https://www.race.fi/fi/cat/981/waxes/1) ja pesuaineita (https://www.race.fi/fi/cat/982/shampoos/1) kuin tarviketta vaahdottimesta (https://www.race.fi/fi/product/45619a/arctic-auto-foam-lance) pesukintaaseen (https://www.race.fi/fi/product/45645a/sonax-so-428-200).

Tuotteet on jaoteltu kategorioihin:
»» Autovahat (https://www.race.fi/fi/cat/981/waxes/1)
»» Shampoot & pesuaineet (https://www.race.fi/fi/cat/982/shampoos/1)
»» Liinat, pesukintaat ja tarvikkeet (https://www.race.fi/fi/cat/983/tools-and-hardware/1)
»» Sisustan & muovipintojen hoito (https://www.race.fi/fi/cat/984/interior-and-plastics-care/1)
»» Renkaiden ja vanteiden pesu (https://www.race.fi/fi/cat/985/wheel-and-tire-care/1)
»» Softtop, ajovalo ym. erikoisemmat autonhoitotuotteet (https://www.race.fi/fi/cat/987/other-car-care-products/1)
»» Tuotepaketit (https://www.race.fi/fi/cat/986/care-care-kits/1)

Tsekkaa autonhoitotuotteet tuosta. Toimarit alk 5.90, ja yli 200 € tilaukset toimitamme ilmaiseksi =)

»» Race: Autonhoitotuotteet (https://www.race.fi/fi/cat/980/car-care/1)

Race Performance Oy
26-07-2018, 17:19
Farecla hiomatahnat
Putsaa se Fareclalla. Farecla G3 on markkinoiden kenties de-facto hiomatahna maalipinnalle, ja sitäpä saa tietenkin meiltäkin!

https://s.race.fi/media/20180531-autoglym.jpg (https://www.race.fi/fi/cat/980/car-care/1)

Autonhoito- ja detailingtuotteiden kattaus senkun laajenee vaan. Tänään tsekattiin kaupasta Fareclan G3 hiomatahnat kondikseen. Ok, no lisättiin me tietenkin myös Beisan tuplavanoksen tiivistesarjojakin (https://www.race.fi/fi/product/45669a/beisan-double-vanos-repair-kit) tänään, mutta pitäydytään nyt kuitenkin siinä detailingissa tässä kirjoituksessa.

Fareclan G3 tuoteperheestä tahnoja löytyy useampana eri karkeutena aina kunnon puleerauksesta pieneen pintapyyhkäisyyn joko käsin tai koneella. Perjantaina kaikkia tahnoja tulee myös kiva lasti varastoon. Myynnin kautta löytyy sitten kaikenmaailman lampaanvillalaikat ja muut kamppeet maalipinnan asianmukaiseen myllytykseen. Viimeistelyyn löytyy vahoja niin Fareclan valikoimasta kuin jo tutuista Sonax tai Autoglym linjoista vähän riippuen siitä mikä sattuu mielyttämään.

Tutustu Fareclan (https://www.race.fi/fi/brand/140/farecla/1) tuotteisiin tuosta:
»» Race: Hiontatahnat (https://www.race.fi/fi/cat/989/compounds/1)

Toimarit tietenkin alk 5.90, ja yli 200 € kasat on the house =)

Race Performance Oy
04-09-2018, 15:55
Autonhoitotuotteita moneen lähtöön

Meiltä löydät autonhoitotuotteen niin pesuun kuin viimeistelyyn. Tulevaan talvisäilytykseen on hyvä valmistautua esimerkiksi pesellä ja vahaamalla auto jolloin lika ei tartu niin helposti.

https://s.race.fi/media/thumbs/autoglym_logo_1.jpg (https://www.race.fi/fi/cat/980/car-care/1)

Autonhoito on yksi tärkeimmistä asioista jolla harraste tai jokapäiväinen kauppakassi pysyy hyvässä kunnossa pitkään. Talvisäilytystä ajatellen vahan lisääminen auton pintaan ennen talviunille laittoa estää oikasti lian tarttumista jolloin käyttöönotto keväällä on huomattavasti miellyttävämpää. Kevään ensimmäinen pesukin sujuu vahattuun autoon helpommin kun maalipintaa ei pidä hangata kovaa vain ihan normaalipesu irroittaa säilytyksessä tulleet likapartikkelit. Vahaksi Autoglymiltä löytyy esimerkiksi suosittu Ultra High Definition vahakitti jolla pintaan saa varmasti parhaan mahdollisen suojan, lisäksi voi käyttää vielä Super Resin Polishia jolla saadaan lisää kiiltoa ja pikkunaarmut piiloon. Löydät Autoglym tuotteet sekä oheistarvikkeet pesuun ja vahaukseen suoraan myymälästämme, tuotevalikoimaan pääsee tutustumaan kattavasti myös verkkokaupassamme.

Autohoitotuotteet verkkokaupassa:
»» Race.fi: Autonhoitotuotteet (https://www.race.fi/fi/cat/980/car-care/1)

-Riku

Race Performance Oy
10-10-2018, 16:31
Autoglymillä ammattimaista pesujälkeä

Autoglymillä auton peseminen ja kiillottaminen käy käden känteessä. Esipeseminen vaahdolla takaa mahdollisimman naarmuttoman pesutuloksen ja vaha parhaan kiillon!

https://s.race.fi/media/20181010-autoglym.jpg (https://www.race.fi/fi/brand/155/autoglym/1)

Autoglym merkkinä itsessään ei paljoa esittelyitä kaipaa, tuotteet ovat kertakaikkiaan laadukkaita ja tuotevalikoimasta löytyy sopivaa lääkettä kaikkiin vaivoihin. Oli kyseessä sitten vanteiden, moottorin tai vaikkapa ikkunoiden puhdistus, on Autoglymillä sopiva tuote tähän. Pesuaineiden lisäksi tuoteperheeseen kuuluu rutkasti vahoja, detailereita ja muita viimeistelyaineita.

Olemme räätälöineet verkkokauppaan saataville myös pesukittejä eri "pesualueille". Kun tuotteet myydään ja toimitetaan yhdessä, saadaan samalla hintaa painettua alaspäin.
»» Race.fi: Vannepesusetti (https://www.race.fi/fi/product/45649a/wheel-cleaning-kit)
»» Race.fi: Peruspesusetti (https://www.race.fi/fi/product/45648a/basic-washing-kit)
»» Race.fi: Vaahtopesupaketti (https://www.race.fi/fi/product/45647a/snow-foam-package)
»» Race.fi: Nahanpesukitti (https://www.race.fi/fi/product/45651a/leather-cleaning-kit)
»» Race.fi: Sisäpesukitti (https://www.race.fi/fi/product/45650a/interior-cleaning-kit)

Kaikki Autoglym huipputuotteet verkkokaupassa:
»» Race.fi: Autoglym autonhoitotuotteet (https://www.race.fi/fi/brand/155/autoglym/1)

Rattoisaa Keskiviikkoa!
-Riku

Race Performance Oy
08-05-2019, 09:16
Huippuhyvät autonhoitotuotteet keväälle

Meiltä löydät laadukkaat autonhoitotuotteet kuten pesuaineet, vahat ja näiden tarvikkeet, usein jopa suoraan varastosta. Autoglym ja Sonax tuotteet takaavat varmasti parhaan pesutuloksen kaikille pinnoille.

https://s.race.fi/media/20181010-autoglym.jpg (https://www.race.fi/fi/cat/980/car-care/1)

Autonhoitokamppeita on lisätty verkkokauppaan ajanmittaan ihan pikiliukkarista Sonax ajovalojen kiilloitussarjaan saakka, eli valikoimaa löytyy kaikenlaiseen putsailuun reilusti. Tämän hetken ehdottomia suosikkeja on Autoglym polar blast + vaahdotin, tämän lisäksi myös kaikenlaiset käsittely/viimeistelyaineet ovat olleet kovaa huutoa.

Autoglym Engine & Machine cleaner putsaa raaemmankin öljylian konehuoneesta pois ja kokemuksesta voidaan sanoa että kyllä muuten toimii, muutama suihkaisu ainetta, harjaus ja huolellinen huuhtelu. Tämän jälkeen konehuoneen vinyyli ja kumipintoja voi käydä läpi Autoglym Vinyl & Rubber care hoitoaineella. Levitykseen ja muuhun putsailuun olemme listanneet kauppaan mukavan määrän pesukintaita, mikrokuituliinoja sekä kiilloitus/vahasieniä. Ollaan myös koottu eri pesutarpeille omia paketteja, joista toki hinta on katsottu paremmaksi - löydät verkkokaupasta esimerkiksi vannepesu, sisäpesu ja vaahtopesu kitit.

Autonhoitotuotteet verkkokaupassa:
»» Race.fi: Autonhoitotuotteet (https://www.race.fi/fi/cat/980/car-care/1)

Laskuvaihtoehdot racella:
Collector: jopa 60 pv korotonta maksuaikaa 2.95€ laskutuslisä. Saatavilla verkossa.
Jousto: 14 pv maksuaikaa, 4.90€ laskutuslisä. Saatavilla verkossa.
Mash: vähintään 14 pv maksuaikaa, ei kuluja. Saatavilla myymälässä.
Kaikki laskutustavat voi myös muuttaa osamaksuksi. Lisätietoja maksutavoista: Race.fi: Maksutavat (https://www.race.fi/fi/pages/payment-methods)

Mukavaa päivänjatkoa!
-Riku

Race Performance Oy
22-05-2019, 15:03
Autoglym autohoitotuotteilla auto puhtaaksi

Autoglym pesu- ja hoitotuotteilla puunaat autosi varmasti kondikseen! Valikoimasta löytyy runsaasti esipesuaineita, pesuaineita ja viimeistelyaineita kuten vahoja sekä detailereita. Iso osa valikoimasta on meillä suoraan varastossa, eli näitä voi tulla noukkimaan myös vaikka ihan "ex tempore".

https://s.race.fi/media/20181010-autoglym.jpg (https://www.race.fi/fi/brand/155/autoglym/1)

Autoglym ei tuotemerkkinä itsessään paljoa esittelyitä kaipaa, tuotteet ovat varsin laadukkaita ja valikoimasta löytyy sopivaa tuotetta kaikkiin käyttötarkoituksiin. Oli kyseessä sitten vanteiden, moottorin tai vaikkapa sisustan puhdistus, löytyy Autoglymiltä tähän sopivaa litkua. Pesuaineiden lisäksi tuoteperheeseen kuuluu rutkasti erilaisia vahoja, detailereita ja "työkaluja" kuten vahalevittimiä sekä säämisköjä. Esimerkiksi Autoglym polar blast vaahtopesulla esipeseminen on mukavaa puuhaa ja myös pesunaarmut saadaan minimiin, kun vaahto pääsee vaikuttamaan pestävällä pinnalla kauemmin verrattuna nestemmäiseen esipesuaineeseen.

Autonhoitotuotteita pidetään varastossa aina runsain määrin ja täytettä saadaan tilaamalla usein jopa päivässä parissa, sillä pesuaineiden odottaminen esimerkiksi viikkokaupalla ei palvele juuri ketään - muutama päivä sitten uutta kuormaa pukkasi sisään suosituimpien hoitotuotteiden osalta. Konsultaatiota ja muita lisätietoja pesukamppeista saat myynnistämme puhelimitse, s-postitse, facen kautta tai käymällä paikan päällä, mikä sitten onkaan iiseintä :)

Autoglym Magma raudanpoistoaine on myös varsin fiksu tuote, itseasiassa testattiin sitä tänään meidän uskolliseen työjuhtaan - kyllä muuten bleedaa:
https://s.race.fi/media/thumbs/ag_magma_test.jpg (https://www.race.fi/fi/product/45640a/autoglym-magma)

Autoglymit verkkokaupassa:
»» Race.fi: Autoglym autonhoitotuotteet (https://www.race.fi/fi/brand/155/autoglym/1)

Tarvikkeet (kintaat, vahasienet ja mikrokuituliinat:
»» Race.fi: Autonhoitotarvikkeet (https://www.race.fi/fi/cat/983/tools-and-hardware/1)

Laskuvaihtoehdot racella:
Collector: jopa 60 pv korotonta maksuaikaa 2.95€ laskutuslisä. Saatavilla verkossa.
Jousto: 14 pv maksuaikaa, 4.90€ laskutuslisä. Saatavilla verkossa.
Mash: vähintään 14 pv maksuaikaa, ei kuluja. Saatavilla myymälässä.
Kaikki laskutustavat voi myös muuttaa osamaksuksi. Lisätietoja maksutavoista: Race.fi: Maksutavat (https://www.race.fi/fi/pages/payment-methods)

Mukavaa päivänjatkoa!
-Riku