PDA

View Full Version : ECU HELSINKI - BMW ohjelmoinnit ja viritystyöt 5 tähden palvelulla.


futurez.fi
07-08-2017, 19:05
https://photos.smugmug.com/photos/i-fGSQTMv/0/44b50bd5/S/i-fGSQTMv-S.jpg

ECU Helsinki
Kehruutie 8 A 3
00410 Helsinki
www.ecuhelsinki.fi (https://www.ecuhelsinki.fi)
045-1308995 (puh. sekä Whatsapp)

ECU Helsinki - lisää tehoa ja vääntöä, viiden tähden palvelulla.


Tervetuloa Kehruutielle! :jep: Alle viimeisimpään viestiin postattuna taas jotain lyhyesti työlistaltamme. Hieman aktiivisempaa postailua ja kuvasaldoa projekteistamme löydät Facebook-sivultamme:
ECU Helsinki Facebook-sivu (https://www.facebook.com/ecuhelsinki/)

Kiirettä on piisannut koko vuoden BMW osastolla, ja suuri kiitos kuuluu myös BTCF väelle. Kolmen miehen henkilöstöllämme on piisannut päivän tunnit täynnä, ja tuoreimpiakin BMW-malleja on saatu työstää päivittäin.

Samaan tahtiin jatketaan, ja uutta kehitellään jatkuvasti eturintamassa. Tämä vuosi on ollut vähemmän yllättäen hektinen etenkin uusien B-sarjan moottorien sekä uusien G30 5-sarjalaisten parissa.


Meillä palveluun kuuluu:

* Kokeile maksutta 14pv - testaa itse rauhassa tien päällä, ja tee ostopäätös kokemuksesi perusteella.

* Ohjelmistot yhteistyössä Celtic Tuning UK kanssa, jossa BMW tuotekehitykselle annetaan jatkuvasti suurta painoa päämajankin dyno-osastolla. Teemme Celticin kanssa BMW-ohjelmistot myös täysin räätälintyönä, esimerkiksi teknisesti rakenneltuihin kokoonpanoihin sekä kilpakäyttöön.

* Korkea asiakastyytyväisyys ja täysi tyytyväisyystakuu, ei perävalotakuita. Ohjelmamme toteutetaan järki päässä, ei "nokitankoja" ja tekniikan heikoimmat lenkit huomioituna.

* Modernit työkalut ja varusteet, käytössämme on useita ohjelmointialan uusimpia laitteistoja jotta pystymme takaamaan kattavan otannan BMW mallistoon, sekä nopean ja sujuvan työskentelyn kullekin mallille.

* Töiden ajan käytössäsi maksuton sijaisauto työn ajaksi halutessasi, joita pihassamme löytyy parikin kappaletta. Visiitti vaikkapa läheiseen ostoskeskukseen kaffelle tai ostoksille odotellessasi. :jep:

* Käytössämme myös 4WD tehopenkki vahvalla jarrulla varustettuna. Dynoa pyöritämme paitsi tuotekehityksen merkeissä, myös tehonmittaus ennen ja jälkeen ohjelmoinnin saatavilla lisähintaan.

* Maksut myös osissa, mm. 12kk koroton Svea-osamaksu, Jousto, sekä Mash. Laskutus myös yritysasiakkaille.Katso verkkosivustoltamme suoritusarvot autollesi, ja ota yhteyttä
--> www.ecuhelsinki.fi (https://www.ecuhelsinki.fi)

Seuraa aktiivisesta facebookistamme mitä pajalla tapahtuu nyt ja seuraavaksi
--> ECU Helsinki Facebookissa (https://www.facebook.com/ecuhelsinki)


Ystävällisin terveisin,
ECU Helsingin porukka

* ECU Helsinki on osa Futurez Oy yrityksiä *


https://photos.smugmug.com/photos/i-6NBbBdm/0/d2f8505a/S/i-6NBbBdm-S.jpghttps://photos.smugmug.com/Cars/ECU-Helsinki/i-2MGshLd/0/dcf1170c/S/DSC_0523-2-S.jpg

https://photos.smugmug.com/Cars/ECU-Helsinki/i-VLvCsCL/0/1b584d53/S/DSC_7715-S.jpg

https://photos.smugmug.com/Cars/ECU-Helsinki/i-CxDpd22/0/c7559afc/S/DSC_8242-S.jpg

https://photos.smugmug.com/photos/i-9rRQBP2/0/d1be024f/S/i-9rRQBP2-S.jpg

https://photos.smugmug.com/Cars/ECU-Helsinki/i-q3L82Ds/0/f6e2a252/S/DSC_8262-S.jpg

https://photos.smugmug.com/photos/i-LzMXTvG/0/473240ed/S/i-LzMXTvG-S.jpg

futurez.fi
01-10-2017, 02:37
http://futurez.devpro3.fi/uploads/shared/images/798a7d89491d7ab672983957e5443360.jpg

Ahoy BMW kuski! Nyt hereillä.

Kysyimme ECU Helsingin Facebook-sivuilla asiakkailtamme, minkä automerkin ohjelmoinnit olisivat toiveena alennuskampanjaan viikolle 02. - 07. lokakuuta.

Celticin ohjelmat tuntuvat olevan erityisen suosittuja BMW puolella, joten ei ihmekään että BMW voitti ylivoimaisin äänin. Tuumasta toimeen!


* Tämä kampanja on päättynyt, kiitos osallistuneille *

futurez.fi
08-11-2017, 17:27
Kuulumisia Celticiltä. :)

Celtic Tuning on antanut poikkeuksellisen paljon aikaa ja vaivaa resursseistaan BMW moottorien viritykselle, ja tämä varmasti onkin syy miksi niin suuri osa asiakkaistamme ajelee samaisella merkillä.

BMW ohjelmat ovat hienosti hiottuja ei vain lukemiltaan, vaan ajettavuudeltaan ja tuntumaltaan. Asiakkaat jotka ovat korvanneet toisaalla tehdyn ohjelmoinnin Celtic tuotteella, ovat raportoineet pienempää kulutusta, parempaa suorituskykyä ja hienostuneempaa ajettavuutta. Myös automaattivaihteistojen kerrotaan toimivan sulavasti.

Alla uutisia brittilän puolelta, jossa penkissä rullannut juuri 435d, tuloksena komeat +400hp lukemat vakiokuntoisesta pelistä ohjelmamuutoksin.

Ohjelmistopäivitys on kokonaisvaltainen ja sisältää pitkän liudan arvoja joita ohjelmilta hienosäädetään - mukavana yksityiskohtana myös auton omat "tehomittarit" on muokattu ruudulla jotta asteikot riittävät uusille lukemille. :jep:


Alkuperäinen postaus, lainattu Celtic Tuning FB sivulta:

BMW 435d – 400bhp!!!

When it comes to F Chassis BMW tuning there are few companies out there that know them like we do. This particular vehicle, the BMW 435d, we have had ourselves as one of our development cars so we know this engine in great detail and have spent endless hours developing on it. Many tuners struggle with these new F chassis ECU’s as there is a lot of control built in to prevent tuners from achieving strong performance gains. We guarantee the strongest performance with no issues, no limp mode and all with the DPF working completely unaffected. As a little extra you can see we have also adjusted the gauages on the iDrive to show the new performance readings.
The stock figures for this engine are 308bhp and 465lbft which our dyno came very close to at 320bhp and 463lbft. Final figures are a massive 400bhp and 569lbft!

🏁 Power gain from stock = +80bhp & 106lbft!!!

Celtic Tuning are one of the longest standing names in the modern tuning industry with over 14 years trading. We have two state of the art 4WD dynamometer cells which we use for both testing and developing our own in-house developed software.

https://photos.smugmug.com/Other/ECU/n-9SCc35/i-DqttbRR/0/99f1348d/M/i-DqttbRR-M.jpg https://photos.smugmug.com/Other/ECU/n-9SCc35/i-k7Mw67D/0/d9f2757c/M/i-k7Mw67D-M.jpg

https://photos.smugmug.com/Other/ECU/n-9SCc35/i-RRN69Dx/0/f22b7b78/L/i-RRN69Dx-L.jpg

futurez.fi
23-11-2017, 14:29
https://photos.smugmug.com/Other/ECU/n-9SCc35/i-bN5XLdk/0/1704c631/M/i-bN5XLdk-M.jpg

Black Friday siellä ja Black Friday täällä!

Näin myös ECU Helsingillä. Suosittelemme tarkkaavaisuutta tämän illan ja huomisen aikana ECU Helsingin Facebook-sivuilla..

--> ECU Helsinki Facebookissa (https://www.facebook.com/ecuhelsinki/)


Kuvan Porsche Boxster 3.4S vapaastihengittävästä moottorista herättelimme +31 dynomitattua hevosta ilman teknisiä muutoksia. Tarkista oman autosi potentiaali netistä: http://www.ecuhelsinki.fi

futurez.fi
03-01-2018, 23:39
BMW F-sarjalaiset, hohoi!

Hinnastopäivityksemme myötä, F-mallisarjat kuten mm. F10/11 5-series sekä F3x 3 ja 4-series mallien Celtic Tuning ohjelmoinnit ovat nyt saatavilla hintaan 550€ (aiemmin 650€).

Samat tutut sävelet pätevät muilta osin, eli 14pv kokeiluoikeus sekä täysi tyytyväisyystakuu, maksuton sijaisauto ja koroton osamaksu jos moiselle käyttöä. :jep:

Tarkista sinun autosi potentiaali nettisivuiltamme www.ecuhelsinki.fi tai lähetä rekisteritunnuksesi meille sivujemme yhteydenottolomakkeella, tai Facebookin puolella viestinä niin katsotaan tarkempia tietoja sinun automallillesi.

Autokohtainen tehonmittaus ennen/jälkeen ohjelmoinnin lisähintaan 180€.https://photos.smugmug.com/Other/ECU/n-9SCc35/i-ffbdjDP/0/e63f5eb3/L/i-ffbdjDP-L.jpg

futurez.fi
12-01-2018, 20:07
Vuosi vaihtui, joten edessä on se kuuluisa "uusi vuosi ja uudet kujeet". Tässä tapauksessa myös rutkasti lisää hevosvoimia. :jep:

ECU Helsingin porukka kiittää asiakkaitaan, jotka kiihdyttivät 2017 lopulla aloitetun toimintamme nopeasti ennätysvauhtiin, erityisesti BMW.tä vieraili pajalla kiitettävästi, kun "BMW per päivä" ei toisinaan piisannut alkuunkaan.

Eikä ihme, sillä BMW on Celtic Tuningilla erityishuomion kohteena mitä tuotekehitykseen tulee.

Suosio ja positiivisen palautteen määrä on ollut enemmän, kuin uskalsimme toivoa, ja nyt samalla tinkimättömällä asenteella lähdetään puskemaan kohti 2018 sesonkia. :cool:

Päivitimme verkkosivujamme asiakaspalautteen pohjalta entistä selkeämmiksi, ja lisäsimme myös perustietoa ohjelmoinnista sekä usein kysyttyjä kysymyksiä. Mikäli sellaisia tulee sinulla mieleen, lisäämme mielellämme tietoa toiveiden mukaan.

ECU Helsinki -> Etusivu (https://www.ecuhelsinki.fi/)
ECU Helsinki -> Yleistä ohjelmoinnista (https://www.ecuhelsinki.fi/tarkempaa-tietoa)
ECU Helsinki -> Usein kysyttyjä kysymyksiä ohjelmoinnista (https://www.ecuhelsinki.fi/usein-kysyttyae)

Tervetuloa, seuraa meitä myös Facebookissa (https://www.facebook.com/ecuhelsinki/) ja pysy ajan tasalla mm. erikoiskampanjoista. :)

https://photos.smugmug.com/Other/ECU/n-9SCc35/i-2zJqdHT/0/07734f9f/L/i-2zJqdHT-L.jpg

futurez.fi
19-07-2018, 10:55
B-sarjan moottorit nyt ohjelmoitavissa!

Yllättäviä uutisia, joita on BMW kansan keskuudessa odotettu kauan.

Jo vuosia kovan suojauksen takia "tekemättömiä" malleja olleet B48, B58 sekä B57 diesel moottorit ovat nyt ohjelmoitavissa - ja sutjakasti suoraan OBD-liittimen kautta vieläpä! :jep:

Toisin sanoen puhutaan viime vuosien 4- sekä 6-syl bensiinimoottoreista, sekä uusista B-sarjan dieseleistä määrätyissä korimalleissa joissa on käytetty vahvasti suojattua moottorinohjaintyyppiä.


Sivujemme lisäksi, niille jotka eivät vielä meillä ole pistäytyneet - raottaa pajan esirippua hitusen tämä hiljattain
Ford Rangerin ohjelmoinnista tehty blogijuttu, mukavaa luettavaa löydät tästä:
https://www.nelivetoa.fi/2018/07/ranger-antaa-vahemman-kuin-lupaa-mutta-ainahan-sen-voi-lastuttaa/


Tervetuloa tutustumaan www.ecuhelsinki.fi ja ota yhteyttä! :jep:

https://photos.smugmug.com/Cars/ECU-Helsinki/i-RTFcS2J/0/d560cb2b/S/DSC_8221-S.jpg

futurez.fi
21-10-2018, 13:21
Kuulumisia

Tsekkaa uusimpia tuulia aktiiviselta Facebook sivultamme:
https://www.facebook.com/ecuhelsinki/


Kesä on ollut "Maltsussa" Kehruutiellä erittäin kiireinen BMW saralla, porukkamme ei liiemmin kesälomia ehtinyt pitämään, sillä paljon uuttakin on tullut vanhan hyvän ohelle.
Kesän myötä valikoimiimme tulivat uusien B48 (4syl) ja B58 (6syl) moottorien ohjelmoinnit, joita onkin pyöritelty myös dynorullilla useamman sorttista.

Myös //M kalustoa on nähty ilahduttavan paljon eri kokoisina versioina, mm. piristävinä ilopillereinä useampia M140i ja M2 malleja. :jep:

https://photos.smugmug.com/photos/i-6NBbBdm/0/d2f8505a/S/i-6NBbBdm-S.jpghttps://photos.smugmug.com/Cars/ECU-Helsinki/i-CDz4KRz/0/00cc70c4/S/DSC_0514-S.jpg


Viime aikoina useampia, vielä uuden auton tuoksuisia G30 5-sarjalaisia on saatu työn alle, ja näiden kanssa tulokset ovat tuttuun tapaan hyviä.
Makuasioitahan nämä, mutta mielestämme viitossarja se vain paranee kerta toisensa jälkeen. :)

https://photos.smugmug.com/Cars/ECU-Helsinki/i-CxDpd22/0/c7559afc/S/DSC_8242-S.jpghttps://photos.smugmug.com/Cars/ECU-Helsinki/i-XnMzpvN/0/2e61bb91/S/DSC_8249-S.jpg
https://photos.smugmug.com/Cars/ECU-Helsinki/i-kk4LNkD/0/0184dc10/S/DSC_8257-S.jpghttps://photos.smugmug.com/photos/i-HdZMQ4h/0/85df749d/S/i-HdZMQ4h-S.jpg


Uusimmatkin 2018 mallit ovat ohjelmoitavissa ilman kikkakolmosia, lisäbokseja tai muitakaan kompromisseja - olipa kyseessä bensiini, diesel tai hybridimalli. :)

Tsekkaa uusimpia tuulia aktiiviselta Facebook sivultamme:
https://www.facebook.com/ecuhelsinki/

futurez.fi
21-10-2018, 13:39
Uutisia 10/2018:

Celtic Tuningilla tehdään viimeisimpänä uutisena kehitystyötä myös tämän "jumalboxin" eli ZF 8HP vaihteiston ohjelmiston parissa.

Valikoimissamme on pian ECUn päivitysten lisäksi myös kattavammat TCU-päivitykset vaihteiston toimintaan keskittyen, sekä 8HP että 6HP vaihteistoille.
Myös uusimmat Getragit ovat tuotantoputkessa ennenpitkää.

Kyseessä on uusi erillinen tuotteensa, joka ei vaikuta moottorin ohjelmointeihin - vaan tulee olemaan hankittavissa halukkaille lisäoptiona.

Kehitystyötä ja testausta tehdään parhaillaan, pysy ajan tasalla koska päivitykset ovat saatavilla, esim. Facebook-sivumme (https://www.facebook.com/ecuhelsinki/) kautta.

TCU-päivityksillä saadaan optimoitua toki vaihtonopeutta, vaihtokohtia, mutta tietyissä malleissa tullaan saamaan myös etua konkreettiseen suorituskykyyn yli nykyisen tason, uuden ohjelmiston
mahdollistaessa turvallisesti aiempaa suuremman vääntömomentin vaihteistolle - ja mahdollisten vaihdekohtaisten rajoittimien vapautuessa siltä osin kuin se on aiheellista ja turvallista.

Ota yhteyttä ja kysy lisää -> www.ecuhelsinki.fi


https://photos.smugmug.com/photos/i-MkGCjvZ/0/daf2ce49/S/i-MkGCjvZ-S.jpg

futurez.fi
30-11-2019, 18:47
Pitkästä aikaa hieman kuulumisia ja "uppausta" tänne BTCF*puolellekin. :smoke:

TTE & M2
https://photos.smugmug.com/photos/i-LzMXTvG/0/473240ed/S/i-LzMXTvG-S.jpg

TTE (TheTurboEngineers) ahtimet ovat valloittaneet sydämemme, näillä pirulaisilla on toteutettu erilaisia projekteja toimestamme kuluneen vuoden aikana.

Viimeisimpänä lyötiin aiemmin jo kertaalleen rakenneltu F87 M2 jälleen osiksi, jotta ahtimeen saadaan hieman uutta puhkua.

N55 moottorin kuten uusien B58 kutostenkin rajoitteeksi nousee virityshommissa melko äkkiä polttoaineen korkeapainepumpun riittävyys. S-versiosta poiketen kun pumppuja löytyy vain yksi kappale, kapasiteetiltaan rajallinen sellainen.

Näinpä päätimme uusia tämänkin samassa tulevaisuutta ajatellen, alkuperäispumppu korvaantui rutkasti tuhdimmalla XDI 35-pumpulla joka löytyy valikoimistamme.


M550i xDrive
https://photos.smugmug.com/photos/i-NcwRJpr/0/ec43064d/S/i-NcwRJpr-S.jpg
https://photos.smugmug.com/photos/i-9rRQBP2/0/d1be024f/S/i-9rRQBP2-S.jpg

Tämä kyseisen V8 myllyn uusimpia sukupolvia edustava voimanpesä on mukava viriteltävä, ja vitoskori muuttuukin hämmentävän nopeaksi sukkulaksi vaikkei M5 vielä päihittäisikään.

Vakiona tämä, kuten kovin moni muukin BMW tuoreehkoista moottoreista hyrrää varsin ohkaisin seoksin täysikaasulla kuritettaessakin, joka taas luo otolliset olosuhteet saada aikaan isoakin vahinkoa mm. simppeleillä "tehobokseilla" sokkona viriteltäessä. Järjellä tehdyn ohjelmoinnin yhteydessä saadaan samassa aikaan seossuhteet joita konehuonekin arvostaa enemmän.

Dynorullilta pyöräytimme mukavat 535hp / 852Nm, joka kuljettaa jo mukavasti vakiota nopeammin kuten oheisesta kuvasta voimme huomata.

https://photos.smugmug.com/photos/i-x5k4gmJ/0/ef259df0/M/i-x5k4gmJ-M.jpg
https://photos.smugmug.com/photos/i-ZzXsWkP/0/f1ecdbd7/M/i-ZzXsWkP-M.jpg