View Full Version : E65 soittelee hätänumeroon


sunkkari
17-04-2017, 14:21
Olisi "pieni" ongelma. 2002 vuosimallin 730 soittelee itsekseen hätänumeroon?... Näyttää siltä että se tekee sitä silloin kun auto on parkissa ovet auki. Avaimen ei tarvitse olla paikallaan eikä virtojen päällä. Auto oli yön pihassa ovet auki. Aamulla kun avasin oven niin alkoi kuulumaan "*tuut tuut* Olette soittaneet hätäkeskukseen, odottakaa sulkematta puhelinta" Seuraavan kerran teki saman kun pysähdyin tankkaamaan, tällöinkin auto oli parkissa avaimet pois paikaltaan. Kun auto on ajossa niin silloin ei soittele minnekkään. Odotin myös auton ulkopuolella ovet lukittuina enkä kuullu että olisi silloinkaan soittanut.

Harvinaisen ärsyttävä vaiva, onko kellään antaa mitään vinkkiä mitä kannattaisi lähteä tarkistamaan tai että miten tuon sos toiminnon tai vaikka koko puhelimen saisi kytkettyä pois käytöstä?

sunkkari
17-04-2017, 14:35
Sellainen lisäys vielä että muutaman kerran on tullut auton sammuttamisen jälkeen "recharge battery" ilmoitus, voisiko sillä että akku on lopussa olla jotain tekemistä asian kanssa?

E38
29-04-2017, 21:33
Juu muinoin se minun vekotin teki ihan samaa: http://www.btcf.fi/forum/showthread.php?t=136117&highlight=E65+soittaa+h%E4t%E4keskukseen

En muista ihan tarkalleen millä tämä(kin) vika siitä saatiin manattua pois mutta taisi olla niin, että auton akku vaihdettiin uuteen ja sitten hätäkeskuksen piinaaminen loppui. :D