View Full Version : Hifi setin kaiuttimien vaihto


Wibeee
14-03-2017, 10:28
Onkos kukaan vaihtanut F3x sarjalaisen Hifi settiin pelkkiä kaiuttimia? Suosituksia?

Oman F31 (09/2012) HiFi-järjestelmän äänimaailma on mielestäni liian tunkkainen ja kumiseva, että tarkoitus olisi säilyttää tuo HiFi vahvistin ja vaihtaa pelkät etuovien diskantit, midit ja bassot penkkien alta tai sitten pelkät bassot.

Auttaakohan tuo kaiuttimien vaihto tuohon äänen tukkoisuuteen vai onkohan se HiFi vahvistin niin vahvasti taajuuskorjattu orkkiskaiuttimille, että ei auta?

Kimmo-R
21-05-2018, 20:18
Kaiuttimien päivitys auttaa nimenomaan ylimpiin ja alimpiin taajuuksiin. HiFi (varustekoodi 676) on just paras päivitettävä esim. uus Match UP 7BMW (https://www.audiokit.fi/tuote/match-up-7bmw) DSP-pääte ottaa kaikki irti vakiokajareista ja jos vielä ei kuulosta tarpeeks hyvältä niin Audisonilta on tullu todella loistavia plug&play erillissarjoja (https://www.audiokit.fi/tuote/apbmw-k4-e-m) ja subeja (https://www.audiokit.fi/tuote/audison-prima-apbmw-s8).

kooma
05-06-2018, 00:20
Mulla menee just Audisonin K4E eteen kun oli apukuskin puolen orkkis "hifi" kajarista tippunut koko magneetti oven sisälle :)

Teen yhden oven kerrallaan katsotaan jos saisin äänitettyä sellaista matskua josta kuulisi millainen ero niissä on. Joka tapauksessa toisto on selkeämpi kautta linjan, diskantti varsinkin menee paljon ylemmäs.