PDA

View Full Version : E91 1din soittimen asennus


Semiamis
29-08-2016, 22:42
Josko täältä löytyisi joku, kuka on paininut saman ongelman kanssa. Eli tuli tehtyä hifipäivitystä autoon. Autossa oli perus business -mankka, joka oli tarkoitus vaihtaa Alpinen UTE-92BT soittimeen. Välissä on Alpine APF-S100BM rattikaukosäädinadapterisarja (ei rattinappeja eikä iDriveä mutta hifiliikkeessä sanoivat, että halvimmalla pääsee kun otan sen).

Palikat paikalleen, radio heräsi kyllä, mutta mikään muu, kuin äänenvoimakkuuden säätö, ei toiminut? No, puhelu kaverille ja ohjeiden uudelleenopiskelua ja tosiaan kytkentäohjeen mukaan valkoinen johto pitäisi kytkeä käsijarrulle? Valkoista johtoa ei löytynyt, vaan oranssi (tuntematon), oranssi-harmaa (ohjeen mukaan peruutus, navia varten), vihreä-harmaa (nopeuspulssi (GALA), navia varten) ja kelta-sininen (tuntematon)??

Tässä vaiheessä oli jo ketutus melkoinen ja tein äärimmäisen fiksun ratkaisun.:redface: Kokeilin sitten vetää tuon oranssin maihin, no sehän päättyi niin, että rattikaukosäädinadapterista kuului pieni sihaus, savu nousi ja volumen säätökin lakkasi pelaamasta. Radio kyllä menee päälle, kun avaimen laittaa paikalleen, mutta mitään ei voi tehdä. Eli tuo musta adapteripalikka on ainakin entinen. Mutta jos jollakulla minua viisaammalla on antaa hyviä neuvoja, niin kaikki kelpaa. Tai jos joku on Tampereen seutuvilla halukas korvausta vastaan tuon minulle ruuvvaamaan kuntoon, niin viestiä privalla tulemaan:jep: Tuntuu, että loppuu päivistä tunnit kesken, kun pitää saada maailma valmiiksi.