View Full Version : F30 - Snap-in yhteensopivuus


Majakovski
02-02-2016, 15:53
Moro,
olen tässä etsinyt tietoa, minkälainen snap-in autoon tulee oletuksena. Kaiken maailman yhteensopivuustaulukoita ja ebay-linkkejä kyllä löytyy, mutta esimerkiksi BMW:n sivujen yhteensopivuustaulukkokin kertoo minusta, että kaikki käy. Esitteissä näyttäisi olevan Applen 4-5s, mutta pitääkö minun tähän jotenkin reagoida.

Auto on tilattu viikko sitten, tehdastilausformi ei kerro aiheesta mitään, jos siihen ei sitten oma puhelin sovi, niin pettymys on suuri, otin varusteen vain siksi, että loppuu puhelimen pitäminen juomapullotelineessä. Pirun kallis, jos on turha.

Kiitos etukäteen, autoon tulee proNavi ja tuo 6NS.

Retze
02-02-2016, 23:52
Eikös tuohon pidä erikseen ostaa omaan puhelimeen sopiva kiinnitysosa. Tuulettimella varustettu kannattaa ostaa jos mahdollista. Muuten kesällä ainaki Iipponi herkästi kuumenee siinä.

Majakovski
03-02-2016, 08:44
Noin jos on, niin tulee vähän huijattu olo. Esite sanoo "Puhelimen mukavuuskaytto laajennetulla alypuhelinyhteydella", eikä kerro mitään, että pitäisi hankkia erillinen sovite. Mitähän tuo mukavuus on, jos ei tuo oikeastaan mitään lisää?

Retze
03-02-2016, 17:41
No onhan sen selvää että ei ole olemassa mitään universaalia latauspistoketta joten puhelinkohtainen adapteri on hommattava. Pystyt kyllä käyttämään muistaakseni ainakin lähestulkoon kaikkia ominaisuuksia bluetoothilla nykyään mutta toi telakka on latausta ja auton antennin käyttöä varten. Tulee siinä jotain levynkansia ja sellastakin mukana.

Majakovski
04-02-2016, 09:53
Eipä tietenkään ei. Oleellista tässä minusta on se, ettei tätä tietoa kysytä eikä se käy ainakaan selvästi ilmi mistään. Vain se on selvää, että iPhone6 tarvitsee lisävarusteen, joka näyttää vähän himmeliltä (oikeestaan se ei ole snap-in, vaan cable-connect, place-in).