PDA

View Full Version : Moottorilämmitin / Letkulämmitin Explorer 3000W


Jarkoleh
29-01-2014, 11:13
TT THERMO, malli EXPLORER 3000W soveltuu käytettäväksi suuren jäähdytysnestetilavuuden moottoreissa: Esim. Kuorma-autoissa, maansiirtokoneissa ja erilaisissa työkoneissa

Lämmitin on tehokas ja lämmittää moottorin nopeasti perinteisiin lohkolämmittimiin ja muihin sähkökäyttöisiin autolämmittimiin verrattuna.

Lämmittimen toimintaperiaate on yksinkertainen: se samanaikaisesti lämmittää ja kierrättää jäähdytysnestettä moottorissa. Siksi moottori lämpiää kaikkialta tasaisesti ja ajoneuvon sisätila nopeasti, kun ajoneuvo käynnistetään.

Tasaisen moottorin lämmityksen ansiosta lämmitin soveltuu erinomaisesti myös uusille ajoneuvoille, joissa ei voi käyttää perinteistä lohkolämmitintä.

Lämmitin on helppo asentaa ja toimintavarma. Yleensä paras paikka asennukselle on moottorin ja sisätilanlämmittimen välinen vesiletku.

Lämmittimessä on sisäänrakennettu termostaatti, joka pitää lämpötilan +65..+75 asteessa. Pumppu kierrättää lämmitettävää nestettä koko ajan. Näin lämpö siirtyy tehokkaasti moottoriin. Termostaatin ansioista lämmitin voi olla päällä ilman vaaraa ylikuumenemisesta.

Toimitus sisältää: Moottorilämmittimen (sis. virtajohdon ja kiinnikkeen), vesiletkukiinnikkeet, T-liittimen, maadoitusjohdon, suomenkielisen asennus- ja käyttöohjeen.

Toimitukset suoraan maahantuojan Suomen Tuontitekniikka Oy:n varastosta. Toimitusaika 1-2 päivää, toimitus lähimpään postiin ja maksu postiin noudettaessa. NYT tutustumistarjouksena, hinta sisältää toimituksen kaikkialle Suomessa!

Lämmitin on CE-merkitty.

Hinta: 169 Euroa, sis alv 24%

Tekniset tiedot:
Jännite : AC 220-240 V
Taajuus: 50/60 Hz
Teho : 3000 W
Virrankulutus :13.0 A
Virtajohdon pituus: ~ 1 m
Pumpun kapasiteetti: 6 l / min
Neste : Jäähdytysneste, Glykol - G11, G12
Mitat : 202 mm x 126 mm x 80 mm
Paino : 1160 g
Liitännät : Ø 16 mm – olake Ø 17 mm
Letkut : Sisähalkaisijaltaan Ø 16 mm – 20 mm