PDA

View Full Version : Moottorilämmitin / letkulämmitin 1000W


Jarkoleh
11-01-2014, 12:57
TT THERMO, malli LITTLE Q 1000W soveltuu käytettäväksi: henkilö-, maasto ja pakettiautoissa.

Lämmitin on tehokas ja lämmittää moottorin nopeasti perinteisiin lohkolämmittimiin ja muihin sähkökäyttöisiin autolämmittimiin verrattuna.

Lämmittimen toimintaperiaate on yksinkertainen: se samanaikaisesti lämmittää ja kierrättää jäähdytysnestettä moottorissa. Siksi moottori lämpiää kaikkialta tasaisesti ja ajoneuvon sisätila nopeasti, kun ajoneuvo käynnistetään.

Tasaisen moottorin lämmityksen ansiosta lämmitin soveltuu erinomaisesti myös uusille ajoneuvoille, joissa ei voi käyttää perinteistä lohkolämmitintä.

Lämmitin on helppo asentaa ja toimintavarma. Yleensä paras paikka asennukselle on moottorin ja sisätilanlämmittimen välinen vesiletku. Lämmittimessä on sisäänrakennettu termostaatti, joka pitää lämpötilan +65..+75 asteessa. Pumppu kierrättää lämmitettävää nestettä koko ajan. Näin lämpö siirtyy tehokkaasti moottoriin. Termostaatin ansioista lämmitin voi olla päällä ilman vaaraa ylikuumenemisesta.

Toimitus sisältää: Moottorilämmittimen (sis. virtajohdon ja kiinnikkeen), vesiletkukiinnikkeet, T-liittimen, maadoitusjohdon, suomenkielisen asennus- ja käyttöohjeen.

Toimitukset suoraan maahantuojan Suomen Tuontitekniikka Oy:n varastosta. Toimitusaika 1-2 päivää, toimitus lähimpään postiin ja maksu postiin noudettaessa. NYT tutustumistarjouksena, hinta sisältää toimituksen kaikkialle Suomessa!

Lämmitin on CE-merkitty.
Hinta: 129 Euroa, sis alv 24%

Tekniset tiedot

Jännite : AC 220-240 V
Taajuus: 50/60 Hz
Teho : 1000 W
Virrankulutus : 4.3 A
Virtajohdon pituus: ~ 1 m
Pumpun kapasiteetti: 6 l / min
Neste : Jäähdytysneste, Glykol - G11, G12
Mitat : 118 mm x 80 mm x 77 mm
Paino : 824 g
Liitännät : Ø 16 mm – olake Ø 17 mm
Letkut : Sisähalkaisijaltaan Ø 16 mm – 20 mm