PDA

View Full Version : Xenonpolttimot alk.20€/pari ja Uutuus teholedejä


LedStyle
31-07-2013, 18:41
Nyt kannattaa jo varautua tulevaan pimeyteen ja vaihtaa palaneet ja himmeät polttimot tehokkaampiin ledvaloihin. Xenonvalot on hyvä tarkistaa,sillä niiden teho hiipuu pikkuhiljaa ja väri muuttuu punertavaksi,jolloin on korkea aika vaihtaa uudet polttimot. Xenonpolttimot alk.20€/pari (https://www.ledstyle.fi/home?page=shop.browse&category_id=24)


Meidän valikoimiin on tullut uusia entistä tehokkaampia ledejä,joihin kannattaa tutustua: https://www.ledstyle.fi/new
Vaihtoehtoja kattava valikoima! :jep:LedStylestä myös suositut merkkikohtaiset LED-rekisterikilven valomodulit alkaen 39.90€ sekä tehokkaita Angel Eyes-polttimoita.Tervetuloa edullisille valokaupoille: www.LEDSTYLE.fi (http://www.LEDSTYLE.fi)

LedStyle
06-09-2013, 17:15
TÄSTÄ (https://www.ledstyle.fi/tuotteet/autonmerkki/bmw?category_id=46&page=shop.browse&limit=20&limitstart=0) linkistä löytyy valikoima BMW-merkkikohtaisia LED- tuotteita, kuten rekisterikilvenvalopaketit, sisävalomodulit, angel eyes polttimot ym.

Maksutavat:
-ennakkomasku (tilisiirto)
-postiennakko
-EveryDay -lasku (korotonta maksuaikaa seuraavan kuun loppuun tai osamaksu) https://www.ledstyle.fi/evrHuomaathan että käytössämme on myös Smartpost. Voit valita itsellesi sopivan paikan (esim. lähikauppa tai huoltoasema) paketin noutamiselle. Alle 50g:n kirjeet lähetämme suoraan postilaatikkoosi. Tarkemmat toimitusehdot/hinnat löytyy sivuiltamme.
Syysterveisin: LedStyle/Sami