PDA

View Full Version : Tervehdys BTCF immeisille LedStylestä! Tutustumistarjous -10%


LedStyle
20-12-2012, 00:07
LedStyle -verkkokauppa (www.ledstyle.fi) haluaa sponsoroida autoharrastuksia ja lähti mukaan myös BTCF:n toimintaan.

Annammekin kaikille BTCF foorumilaisille jouluisen 10% alennuksen ostosten loppusummasta käyttämällä koodia btcfjoulu . Tarjous voimassa 31.12.2012 asti. Koskee myös alennustuotteita!


Meiltä löydät hyvin kattavan ja edullisen valikoiman ledejä jotka pääsosin tulevat muutamalta suurimmalta LED valmistajalta Kiinasta (sieltähän ne kaikki nykyään tulee kuten joku mainitsi joskus muinoin :D )
Itsenäisenä maahantuojana voimme taata edulliset hinnat.

Myös Xenon tuotteita löytyy jos jonkinlaista.

Tuotteisiin tulee monta kertaa vuoden aikana uudistuksia joten kannattaa tsekkailla sivuja silloin tällöin vaikkei mitään erityistä etsisikään, heräte ostokset ovat usein niitä parhaimpia.

Ledeihin tulee myös nykyään päivityksiä tiuhaan, kun esimerkiksi vertaa noin 2 vuoden takaista tilannetta niin yhden valmistajan katalogi käsitti 100 eri autoled-tuotetta, nykyään määrä on tuplaantunut ja kasvaa kovaa tahtia.
Myös ledien valmistustavat ja eri led malleja on alettu käyttää ja kestävyydessä ollaan päästy aina vain pidemmälle.

Nyt voinkin todeta että monesti tiedustellaan ledien kesto-ikää ja rehellisesti sanottuna tuo kestä-ikä vaihtelee huomattavasti käyttökohteesta riippuen, toisilla lasikanta polttimo parkeissa saattaa kestää parikin vuotta, kun taas naapurilla voikin samainen polttimo eri merkkisessä autossa kestää vain vuoden. Ledeihin vaikuttaa oleellisesti lämpötila vaihtelut ja eritoten kuumuus on ledeille kuin pahasta, siksi käytetäänkin lämmön pois johtamiseen alumiiniseossiilejä/alumiinikuoria.
Se ei kuitenkaan aina riitä koska yksinään ledille tuo siili riittäisi mutta ei jos lämpöä tuottaa lähellä myös halogeenipolttimo/xenon polttimo, tai jokin muu vastaava.

Tärinäkin vaikuttaa todistetusti kesto-ikään, esimerkiksi subbarin jyske takaloosterissa lyhentää rekkarivaloissa käytettyjen irrallisen sukkulapolttimoiden kestoa, myös takaluukun paiskominen aiheuttaa samaa pitkällä aikajaksolla.
Siksi aina suosittelemmekin (mikäli vaihtoehto löytyy) käyttämään rekisterikilvenvalo-moduleja, ovat tehokkaita ja Kestävempiä kuin pelkkä polttimo.

Siksi emme voi luvata kymmenien tuhansien käyttötunteja koska autoissa ledit ovat eri olosuhteissa kuin esim. kotivalot.

Polttimoille lupaamme tästä syystä puolen vuoden takuun ja moduleille,päivävaloille jne vuoden takuun. Xenoneissa Ballasteille 1,5 vuoden takuu ja polttimoille puolen vuoden takuu.

Meiltä myös kotivaloja laajasti (kysymällä lisää), myös tehovalonheittimet.


Tervetuloa led kaupoille: www.ledstyle.fi (http://www.ledstyle.fi)


Tässä muutama esimerkki tuotteistamme:

BMW rekisterikilvenvalomoduli -vain 39€ (https://www.ledstyle.fi/tuotteet/ledit-12v-24v-autotym/rekkilven?page=shop.product_details&flypage=ilvm_fly_admirable.tpl&product_id=209&category_id=30)BMW E39 Angel eye-polttimot 10W -Uutuusmallit (https://www.ledstyle.fi/tuotteet/ledit-12v-24v-autotym/angel-eyes?page=shop.product_details&flypage=ilvm_fly_admirable.tpl&product_id=376&category_id=26)


BMW päivävalosarjoja -suora sopivuus (https://www.ledstyle.fi/home?page=shop.browse&category_id=28)


Xenonpolttimot -alkaen 20€/pari (https://www.ledstyle.fi/home?page=shop.browse&category_id=24)