PDA

View Full Version : *** Info yrityksille / Info for companies ***


Doni
23-06-2009, 21:15
Hei,

Yritysten ilmoitukset on nyt siirretty muualle ja vain moderaattoreilla on niihin lukuoikeus. Jos haluat vanhasta ilmoituksestasi tietoa ota ystävällisesti yhteyttä foorumin moderaattoriin.

1.7.2009 alkaen yritykset-alueelle on kirjoitusoikeus vain yritystunnuksen ostaneella yrityksellä. Yritystunnuksella on kirjoitusoikeus vain Yritykset-osioon.

Muistathan luoda yrityksellesi käyttäjätunnuksen ennenkun täytät hakukaavakkeen. Käyttäjätunnuksena on suositeltavaa käyttää yrityksen nimeä tai lyhennettä siitä. Maksullisen yritystunnuksen hakukaavake löytyy täältä (http://www.btcf.fi/index.php?page=yritystunnukset).

Huom! Kuten tunnusten hakukaavakesivulla lukee, max 5 topiccia/yritys. Tätä enemmät topicit poistetaan moderaattorien toimesta.

--------------

Hi,

Commercial posts have been moved elsewhere and only moderators can read them. If you wish to get some information on your old post please contact moderators.

From 1st of July 2009 on only companies that have paid for commercial user account can write posts to Yritykset (Companies) section. With the commercial user account you can only write to Yritykset section.

In case you wish to have a commercial account please contact me by private message.

Notice! Max 5 topics per company. Moderators will delete threads exceeding the limit.

Doni
14-10-2009, 14:22
Hei,

Viiden myynti-ilmoituksen rajaa rikotaan jatkuvasti. Tästä lähtien ylimenevät ilmoitukset poistetaan pysyvästi, siitä erikseen ilmoittamatta. Rajan ylittävän yrityksen viesteistä poistetaan uusimmat ilmoitukset jotka ylittävät viiden ilmoituksen rajan.

Yritys voi ostaa itselleen kirjoitusoikeuden keskustelualueen yritysosioon. Kirjoitusoikeus on voimassa yhden vuoden eteenpäin maksun kirjaamisesta. Yritysosiossa voi yhdellä yrityksellä olla enintään viisi (5) aihetta, topicia, joita yritys saa muokata mielensä ja tarpeidensa mukaan. Topiciin eli aiheeseen saa lisätä uuden kirjoituksen, postauksen, kahden viikon välein. Uusi postaus, kirjoitus, luokitellaan aiheen nostamiseksi, ja liian aikaisin tehdyt kirjoitukset poistetaan keskustelualueen moderaattoreiden toimesta.

Yrityksen kirjoitusoikeus keskustelualueen yritysosioon päättyy joko ostetun ajan päättyessä, tai yrityksen ilmoittamalla asiasta yritystunnuksia hoitavalle henkilölle. Liikaa maksettua kirjoitusoikeutta ei palauteta. Hallitus voi lopettaa yritystunnusten voimassaolon, jos yritys ei noudata keskustelualueen ohjeita tai toistuvasti ylittää sallittujen aiheiden määrän eikä huomautuksista huolimatta tee asialle muutosta.


Terveisin,
Don Långström
BTCF varapuheenjohtaja

Doni
15-10-2009, 21:49
Hei taas,

Tästä päivästä eteenpäin jaetaan varoituksia aina kun viiden ilmoituksen raja rikotaan. Kolmesta varoituksesta lankeaa kahden kuukauden kirjautumiskielto foorumille.


Terveisin,
Don Långström
BTCF Varapuheenjohtaja

Doni
01-10-2012, 17:10
Viestimäärien tarkastuksia tehdään säännöllisesti. Viisi uusinta viestiketjua säilytetään ja vanhemmat "soft deletellä"-poistetut poistetaan ilman erillistä ilmoitusta.

Yli viiden aktiivisen ketjun ylityksestä jaetaan edelleen varoituksia.