PDA

View Full Version : e 39 523 -98 ikävä "taustajurnutus"


konejotti
17-05-2008, 21:53
Näitähän on täällä ollut,mutta tässä lisää.Ääni alkaa kuulua 40 nopeudesta ja ei juurikaan voimistu,vaikka nostaa vauhdin reilusti yli sallitun.Voimakkuudeltaan aika vaimea,mutta kuitenkin kuulee ja on jo ottanut pattiin muutaman viikon.Tämä alkoi niin,että risteyksestä kiihdytettäessä 2 vaihde päällä kuului sellainen "normaali e 39 rääkäisy" kun kivi menee jarruihin,kestoltaan 2 sekuntia.No,pakittelin siinä heti ja ajattelin että kohta loppuu.Muuta näin ei käynyt.Ei mistään löydy kiveä eikä jälkiä,että kivi olisi käynyt.

Vasemman etupyörän laakeri kuitenkin nyt napsahtelee kun pyörittelee käsin rengasta.

Kysymys kuuluu,menikö laakeri tuolla tavalla kerrasta rikki?Siinä ei nimittäin tunnu mitään välystä eikä ääni muutu yhtään,vaikka kuinka mutkittelee tiellä tai nostaa vauhtia.Täällä oli juttua,jossa joku oli vaihtanut napsumisen perusteella laakerin ja oli hiljentynyt,mutta siitä ei tainnut selvitä tämä äänimaailma ajossa?

konejotti
19-05-2008, 16:21
Oliko keneltäkään kommenttia tähän?

Aazu
19-05-2008, 16:47
Eikös se laakeri joka tapauksessa kannata vaihtaa jos kerta napsahtelee? Saattaa sillä päästä ylimääräisestä äänestäkin. Kokeile ja raportoi tänne. :D