View Full Version : F34 - rengaspainevalvonta ilman antureita


JKK
21-11-2016, 13:43
Tässä kaverin puolesta kyselen, kun hänellä on F34, jossa on ilmeisesti se oikea rangaspainevalvonta, joka näyttää myös bar-lukemat iDrivessa. Eli tällöin ilmeisesti on kyseessä vanteet, joissa on erilliset anturi/lähetin-modulit? Olenko oikeassa?

Miten jos tällaiseen autoon laittaa talvirenkaiksi vanteet, joissa näitä antureita ei ole? Miten auto ja sen valvonta käyttäytyy? Tuleeko jokaisella käynnistyksellä joku häiriövalo tauluun? Vai pitääkö systeemi koodata kokonaan pois talveksi?

Retze
21-11-2016, 19:10
Anturit niissä on.

Herjaa ajon aikana jatkuvasti mittaristossa puuttuvista antureista.

Ei taida saada koodattua pois

JKK
21-11-2016, 20:32
Saakos noita antureita tarvikkeena? Ja vaatiiko uudet anturit uusissa vanteissa jonkinlaista koodausta?

Retze
21-11-2016, 22:02
Tarvikkeena saa antureita mutta niiden toimivuudesta joku muu voi kertoa tarkemmin.

Ei tarvitse muuta kun sopeutuksen laittaa i-driven valikosta päälle ja lähtee ajelemaan.

böntti
22-11-2016, 19:02
Totta kai saa koodattua pyörimisnopeuseroon perustuvaksi tuon valvonnan. Ja kyllä, jos idrivessä näkyy paineet niin sitten renkaissa pitäisi olla anturit.

JKK
23-11-2016, 03:23
Totta kai saa koodattua pyörimisnopeuseroon perustuvaksi tuon valvonnan. Ja kyllä, jos idrivessä näkyy paineet niin sitten renkaissa pitäisi olla anturit.

Jep, palataan tähän asiaan ensi viikolla kun trimmataan tota mun F11:sta.

Ollipy
26-01-2017, 10:51
Itsellä F30 mihin pitäisi ostaa uudet renkaat ja itseltä löytyy jonkunlainen renkaanpainevalvonta järjestelmä. Tosin ei näytä kyllä iDrivessä mitään bar lukeamia mielestäni. Mutta niin tarviiko tätä kyseistä anturia myös siihen jos on karvalakki mallinen painevalvonta? Ei tekisi mieli maksaa 80€/kpl kyseisestä anturista kun muutenkaan sitä ei tarvitse. :eek:

Atom
28-01-2017, 18:22
Itsellä F30 mihin pitäisi ostaa uudet renkaat ja itseltä löytyy jonkunlainen renkaanpainevalvonta järjestelmä. Tosin ei näytä kyllä iDrivessä mitään bar lukeamia mielestäni. Mutta niin tarviiko tätä kyseistä anturia myös siihen jos on karvalakki mallinen painevalvonta? Ei tekisi mieli maksaa 80€/kpl kyseisestä anturista kun muutenkaan sitä ei tarvitse. :eek:

Sitten on todennäköisesti ihan perus systeemi. Eli mittaa kehää ja ei tarvi antureita.